Anna & Ellit

HAKUTULOKSET

 • 10 kysymystä miehen seksuaalisesta haluttomuudesta

  Vanhan vitsin mukaan nainen pihtaa ja mies vonkaa, mutta monessa parisuhteessa kärvistellään miehen seksihalujen puutteen vuoksi. Mikä avuksi, jos omat hormonit hyrräävät, mutta puoliso vastaa aina ”ei kiitos”?

 • Tunteeko kumppanisi sinua kohtaan himoa vai uskollisuutta? Tätä erilaiset suudelmat viestittävät

  Suudelma kertoo tunteista, ajatuksista ja suhteenne tilasta. Lue, mitä kumppanisi yrittää sinulle viestittää kehon eri osiin annetuilla suudelmilla.

 • 25 faktaa seksistä – opi nämä ennen kuin täytät 30

  Kuka tahansa voi saada hyvää seksiä. Tämä kuitenkin vaatii itsevarmuutta ja toisen huomioimista. Listasimme hyvän seksin salaisuudet, jotka jokaisen naisen kannattaa opetella jo nuorena.

 • Haluatko parantaa parisuhteesi? Lopeta nalkuttaminen ja aloita vikittely

  Tunteet tallella, mutta kommunikointi solmussa? Kosketus saattaa olla puhetta tehokkaampi keino avata suhteen solmut.

 • Mistä tiedän ovuloinko? Opi tunnistamaan nämä ovulaation oireet

  Ovulaatio aiheuttaa fyysisiä oireita, joista osa on hyvin erikoisia. Nämä kehosi viestit paljastavat, milloin olet hedelmällisimmilläsi.

 • Sperma-allergia ja imettävät miehet – Nämä oudot seksimyytit ovatkin totta!

  Tarinat sperma-allergiasta ja orgasmin aiheuttamasta sokeudesta eivät ole tuulesta temmattuja. Selvitimme, mitkä seksuaalisuuteen liittyvät urbaanilegendat ovatkin totta.

 • Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala – Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä

  Oletko miettinyt, miksi miehet rakastavat koira-asentoa? Selvitimme, miltä tutut seksiasennot tuntuvat miehistä. Vinkeillämme asennoista voi tehdä nautinnollisempia molemmille.

 • Nämä asiat yhdistävät naisia, jotka saavat lähes aina orgasmin

  Miksi osa naisista saa aina orgasmin, osa ei koskaan? Nautinto on jokaisen ulottuvilla, mutta se vaatii harjoittelua. Listasimme asiat, jotka yhdistävät naisia, jotka saavat orgasmin helposti.

 • SM-seksin hyvät ja huonot puolet

  Fifty Shades of Grey teki piiskaamisesta salonkikelpoista. Parhaimmillaan SM-leikit rikastuttavat seksielämää ja vapauttavat tunteita. Väärin toteutettuina ne voivat vahingoittaa terveyttä ja mieltä.

 • Onko sinulla seksiälyä?

  Seksiälyllä ei yllättäen ole paljonkaan tekemistä itse aktin kanssa. Kun ihmisellä on seksiälyä, hän toimii viisaasti itseään ja partneriaan kohtaan myös sängyn ulkopuolella. Miten seksiälyä voi saada ja kehittää?

 • Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?

  Nainen ja mies katselevat yhdessä luontodokumenttia. Viidakossa tepastelevat apinat aloittavat parittelun. Arvaatko, kumpaa katsojista tämä kiihottaa?

 • S.E.C.R.E.T.-kirja innosti testiryhmän fantasiapaljastuksiin: Sidontaa ja kolmen kimppa!

  Ellien testiryhmä luki L. Marie Adelinen kirjan S.E.C.R.E.T. ja paljasti kirjan innoittamana omia fantasioitaan.

 • Ellien suuri seksikysely 2013: Peniksen tärkein ominaisuus on paksuus

  Mikä on peniksen tärkein ominaisuus? Lähes 50 % Ellien suureen seksikyselyyn vastanneista naisista vastasi, että paksuus.

 • Naisen ejakulaatio – Totta vai tarua?

  Totta, ehdottomasti. Historiallisia merkintöjä naisen orgasmin aikana kovallakin paineella roiskimasta nesteestä löytyy Aristoteleesta Kamasutraan.

 • Seksuaalinen haluttomuus – Herätä halut uudestaan

  Hyppysissä hellyys, katseessa kaipaus, kuiskauksessa kuuluvat kauniit sanat. Vähitellen, houkutellen keho kuoriutuu talvikankeudestaan ja hekuma herää.

 • Mikä kiihottaa miestä?

  Mikä saa miehen kiihottumaan erityisen voimakkaasti? Miehen seksuaalisen kiihottuneisuuden maksimoimiseksi kannattaa nähdä hieman vaivaa. Toisen nautinnonlähteiden kartoittaminen ja niiden oikeanlainen lähestyminen lisää kummankin seksuaalista mielihyvää. Lähde tutkimusmatkalle miehen kehoon!

 • Kenestä fantasioit?

  Seksuaaliset fantasiat ovat jokaisen omia arjen pakopaikkoja ja mielihyvän lähteitä. Mielikuvissa voi haaveilla kenestä haluaa loukkaamatta, eikä fantasioita tarvitse paljastaa kenellekään.

 • Opettele saamaan moninkertainen orgasmi – 8 askelta hekuman huipulle

  Vaikka naisen moniorgasmisuus on yleisessä tiedossa, noin 50 % naisista ei ole ikinä kokenut orgasmeja peräkkäin. Lue Nupun tarina siitä, miten hän löysi tien peräkkäisiin orgasmeihin. Katso myös 8 kohdan lista, miten moniorgasmisuutta voi harjoittaa.

 • Naisen orgasmi: 6 väitettä – totta vai tarua?

  Väitetään, että ihminen viettää elämästään keskimäärin 16 tuntia orgasmin vallassa. Ja kuitenkin on naisia, jotka eivät koskaan saa orgasmia. Kokosimme seksistä 6 yllättävää väitettä.

 • Erogeeniset alueet eli kumppanin kuumat paikat - 10 kysymystä

  Rakastavaiset voivat lisätä nautintoaan tekemällä tutkimusmatkan omille ja kumppanin kuumimmille paikoille.

 • Mikä on sopiva määrä seksiä?

  Ainahan se on mielessä, seksi. Vai onko? Riittääkö kerran viikossa tyydyttämään tarpeet vai saako harvemmin parempaa? Seksuaalinen halukkuus on yksilöllistä ja vaihtelee eri elämäntilanteissa.

 • Kuinka saan orgasmista otteen?

  Oletko eksyksissä ison O:n kanssa? Älä huoli, et ole etsintäpartioissa yksin! Eksynyt harhalainen löytyy kyllä, kunhan vain kuljet oikeita polkuja ja opit tietämään, mihin suuntaan mennä.

 • Fantasiat voivat maustaa parisuhdetta tai etäännyttää todellisuudesta

  Seksiä tuntemattoman kanssa, oman kumppanin kanssa keväisessä luonnossa, ryhmässä tai paria vaihtaen – fantasioita on varmasti yhtä monta kuin on ihmisiäkin. 

 • Kärsitkö sinä tai kumppanisi erektiohäiriöstä?

  Elämään kuuluu luonnostaan seksuaalisuus. Tällä alueella ongelmat voivat ilmetä monella tavalla, esimerkiksi erektiohäiriönä. Vaiva on yleinen, sillä yli puolet 40–70-vuotiaista miehistä kärsii jonkinasteisesta erektiohäiriöstä.1

 • Hellyysharjoituksilla rakkaus eloon

  Monia ahdistaa puhe työn tekemisestä parisuhteen eteen. Mitä sillä edes tarkoitetaan? Pitääkö raskaan työpäivän jälkeen lähteä kotiin raatamaan iltavuoroa parisuhteen hyväksi? Tästä ei kuitenkaan ole kyse.

 • Kaksinaista: Maria vai Mohammed?

  Kysyin joskus äidiltäni, kumpi olisi tervetulleempi puolisoehdokas minulle: Maria vai Mohammed. Äitini vastasi siekailematta Maria. En tiedä kertooko se enemmän äidin homosuvaitsevaisuudesta vai islamin pelosta, mutta vastaus yllätti minut.

 • Ellit vastaa: Seksiin suhtautuminen

  Sekasauna, tuo suomalainen loistava keksintö avoimesti tapahtuvaan tirkistelyyn, tarjoaa mahdollisuuden suhtautua alastomuuteen ja siten osaltaan seksuaalisuuteen varsin vapautuneesti. Kuinka moni ellien suureen seksikyselyyn vastanneista on saunonut porukalla, jossa on sekä miehiä että naisia?

 • Homoseksuaalisuus puhuttaa

  Elleille suunnatun seksikyselyn vastauksista kävi ilmi, että moni nainen haaveilee seksistä toisen naisen kanssa. Oman homoseksuaalisuuden tiedostaminen ja hyväksyminen voi myös olla vaikeaa ja hämmentävää. Pyysinkin kahta homoseksuaalia kertomaan heidän ajatuksistaan ja kokemuksistaan rakastumisesta samaan sukupuoleen.

 • Halu & intohimo - Tietoa suomalaisesta seksistä

  Kirja lupaa vastata kysymyksiin, miltä suomalaisten seksielämä todella näyttää, miten ihmiset valitsevat kumppanin, mikä seksiasioissa on hyväksyttä ja mikä perverssiä, miten miesten ja naisten seksuaaliset motiivit poikkeavat toisistaan ja miksi itsetyydytys lisääntyy.

 • Rakkauden atlas

  Älykköpariskunnan kirjoittama teos on tutkimusmatka rakkauden kulttuurihistoriaan. Kirjan takakannen mukaan opus on tarkoitettu rakastuneille, rakkauteen uskoville ynnä rakkaudesta riutuville. Kirjassa selvitetään millaisia rakkauden vaiheet ovat, miten rakkauden muodot ilmenevät.

 • Ellit vastaa: Lasten saaminen vei spontaanin seksin

  Lasten saaminen muuttaa kiistatta sekä naisen että miehen elämän. Miten pienten perheenjäsenten tulo on vaikuttanut ellien seksielämään? Lue seksikyselyn vastaukset.

 • Kaksinaista: Mamma mia – anopin talossa

  Even tilitys häpeilemättöminä rehottavista aluskasvillisuuden puskista ja aiheesta käyty keskustelu saivat suupieleni väpättämään.

 • Ellit vastaa: 80 % naisista masturboi

  Suurin osa naisista masturboi ja miksei masturboisi, sillä onhan se kelpo keino tuottaa itselle mielihyvää. Itsetyydytys ei ole keneltäkään pois ja näin oppii tuntemaan myös oman kehonsa ja ylläpitämään seksuaalisuuttaan.

 • Miesten seksikyselyn tuloksia: Sällit esittäytyvät

  Ellien suuri seksikysely miehille keräsi mahtavan määrän vastaajia: seksiin ja omaan seksuaalisuuteensa liittyvistä ajatuksistaan kertoi mielipiteensä yli 4500 täysi-ikäistä miestä. Ellien toimitus kiittää kaikkia kyselyyn osallistuneita!

 • Naisen seksuaalinen haluttomuus

  Seksuaalinen haluttomuus on aihe, josta puhutaan nykyään ehkä avoimemmin kuin aikaisemmin. Ellien seksiosion keskustelupalstallakin haluttomuudesta on kirjoitettu paljon. Mutta mitä tehdä, jos haluttomuus vaivaa?

 • Pitkä parisuhde - intohimoa vuosien jälkeen

  Seksi on tärkeä osa parisuhdetta, hyvinvointia ja seksuaaliterveyttä. Pitkässä parisuhteessa elävät kohtaavat monenlaisia tilanteita, jolloin seksielämä ja sen tyydyttävyys tulevat puheeksi ja tarkastelun alle.

 • Miesten ja naisten erilaiset seksuaaliset tarpeet

  Pyysin kerran miehiä ja naisia kuvailemaan sitä ihaninta hetkeä, kun he ovat kumppaninsa kanssa kahden kesken. Naisille yhdessäolon ihanin hetki oli halaaminen, koskettelu ja suutelu.  Vastauksesta hämmästyneinä miehet katsoivat toisiaan sanoen, että se oli varmaan vitsi.

 • 100 kysymystä miehestä ja seksistä

  Kliininen seksologi ja Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja vastaa sataan miehen seksuaalisuutta koskevaan kysymykseen. Teos valottaa kiihottumiseen ja orgasmiin liittyviä uskomuksia ja ravistelee niihin liittyviä myyttejä.

 • 100 kysymystä naisesta ja seksistä

  Jokanaisen opas rakkaudesta ja seksistä. Anneli Kivijärvi vastaa kirjassaan sataan naisen seksielämän peruskysymykseen. Oman kehon tuntemus, erottinen kumppanuus, rakastuminen, raskaus ja synnytys, ehkäisy, abortti ja seksitautien pelko vaikuttavat siihen, miten nainen kokee seksuaalisuutensa.

 • Rakkautta ja kihelmöintiä

  Tämä teos on kattava silmäys seksuaalisuuteen. Voiko pakaroiden perusteella päätellä jotakin ihmisen seksuaalisuudesta? Millaisia ovat viettelelevät tuoksut? Entä ketkä ovat 1900-luvun seksikkäimpiä henkilöitä? Kirja antaa vastauksen tähän ja moneen muuhun seksuaalisuuden alueen kysymykseen.

 • Orgasmi - tavoitteena täydellinen tyydytys

  Tässä teoksessa otetaan kaikki irti isosta O:sta: kahlataan lävitse orgasmin synty, pohditaan syitä, jotka estävät sitä tulemasta ja pureudutaan niihin moninaisiin tapoihin, joilla siitä voi saada otteen. Naisten omat kokemukset - mielipiteet ja kommentit siivittävät kerrontaa.

 • Naisen seksuaalisuus

  Tämä pehmytkantinen pokkari on varsinainen naisen seksuaalisuuden pikku jättiläinen. Naisen anatomia käydään tarkasti lävitse asiallisin ottein. Orgasmin salat aukeavat ja mystinen G-pistekin löytynee viimeistään näiden tietojen saattelemana.

 • Paljastava seksitesti

  Teos kartoittaa lukijansa seksuaalista persoonallisuutta. Suosittu ja monipuolinen seksikirjailija Anne Hooper lähestyy tässä teoksessaan lukijaa henkilökohtaisin kysymyssarjoin, valokuvin ja ehdotuksin.

 • Ellien seksikyselyn tuloksia: Vastaajat esittäytyvät

  Ellien suuri seksikysely keräsi hurjan määrän vastaajia. Lämmin kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! Seksiin ja omaan seksuaalisuuteen liittyvistä ajatuksistaan kertoi mielipiteensä yli 2000 täysi-ikäistä vastaajaa.

 • Seksikirjat ja -oppaat ovat nyt hot!

  Seksioppaat ja -kirjat ovat nyt hot! Tämän voi panna merkille markkinoilla olevasta laajasta valikoimasta, josta löytyy monipuolisesti tietoteoksia sekä naisille että miehille erikseen kun molemmillekin yhdessä silmäiltäväksi.

 • Suomalainen nainen

  Onko suomalainen nainen vain persjalkainen köntys, joka käyttää tuulipukua eikä välitä ulkonäöstään? Tule lukemaan Rakelin kommentit!

 • Naisetkin runkkaavat

  Ettäkö vain miehet masturboivat? Kivikautiset käsitykset hiiteen! "Runkkaaminen on meille naisillekin osa elämää. Se auttaa nukahtamaan, poistaa stressin, saa posket hehkumaan. Itsetyydytyksessä olennaista on se, että on yksin oman itsensä ja fantasioidensa kanssa", toteaa Rakel Liekki blogissaan.

 • Pettämistä vai harmitonta kokeilua?

  Useimmat meistä tietävät miten suhtautuisivat siihen, että kumppani pettäisi: tunteet vaihtelisivat järkytyksestä vihaan ja suruun. Pettymyksestä ja luottamuksen menettämistä huolimatta monet parit myös selviävät uskottomuudesta.

 • Kypsä nainen ja märkäkorvapoika

  Parisuhteessa ei ole mitään kummalista, jos mies on naista reippaastikin vanhempi. Mutta mitä jos asetelma kääntyykin päinvastaiseksi? Onko vanhemman naisen ja nuoremman miehen suhde hyväksyttävä vai ei?

 • Tissikompleksit

  Naiset valittavat usein kuinka tissien tulisi olla isommat, pystymmät tai kiinteämmät. Odotukset naisen ihanneulkomuodoista saavat monet arvostelemaan rintojaan. Tule lukemaan, mitä mieltä Rakel on naisten ainaisesta tissikompleksista.