Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Aliisa, Alisa

Huhtikuun horoskooppi 2008

kuukausihoroskooppiMars jatkaa matkaansa Ravun merkissä ja pahimmat energiamyrskyt ovat jäämässä taakse. Pluto perääntyy Kauriissa ja ottaa vastaan kolmiota Neitsyen merkissä perääntyvältä Saturnukselta. Kun vielä Aurinko täydentää kuvion kultaiseksi kolmioksi, niin tälle kuukaudelle on luvassa loistokkaita mahdollisuuksia oman menestystarinan toteuttamiselle. Näihin aikoihin saattaa nousta pintaan myös uusia tai uusilla alueilla toimivia menestyksekkäitä yrityksiä.

Nyt eletään loisteliasta aikajaksoa kaikkien ihmisten osalta, jotka tietävät mitä tahtovat omaan elämäänsä, mutta vastaavasti ilman kunnollista ja selkeää päämäärää olevat ihmiset kärsivät kasvavasta epävarmuuden tunteesta sisällään.

Osalle meistä tämä aika näyttäytyy kohtuuttoman raskaana, mutta silti se ei oikeuta valittamaan omaa elämäntilannetta. Itsehän olet elämäsi rakentanut juuri sellaiseksi, kuin se nyt on.

Huhtikuun ainoa valinta on oikea suhtautuminen ajan esittämiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Jos olet valmis ottamaan vastuun itsestäsi ja kaikista ratkaisuistasi, niin et voi muuta kuin menestyä. Mars tekee kaiken muun hyvän lisäksi kolmiota Uranukselle, joten kokonaisuudessaan on todettava, että kaikki on nyt mahdollista niille, jotka ryhtyvät sanoista tekoihin. Saturnuksen ja Pluton keskinäinen asema suosii tässä kuussa maamerkkejä (Härkä, Neitsyt ja Kauris). Marsin ja Uranuksen kolmio taas antaa oivallusta ja lisävirtaa vesimerkeille (Rapu, Skorpioni ja Kalat).

Vaikka merkit ovatkin tällä kertaa suotuisia, niin helppoa elämää ei ole luvassa enää kenellekään. Valtava tekninen kehitysbuumi jatkuu kaikilla sektoreilla ja vaatii ihmiseltä aina vaan suurempaa sopeutumiskykyä. Olemme tulleet tilanteeseen, jossa on pakko alkaa kuuntelemaan omaa kehoa ja sen viisaita viestejä. Järkemme ei enää yksinkertaisesti riitä käsittelemään sitä valtavaa tietotulvaa, joka hautaa alleen ihmisen perustarpeet – turvallisuuden ja läheisyyden.

Silloinkin kun menee hyvin, on muistettava levätä ja antaa aikaa niin itselle kuin läheisille. Eniten me kuitenkin nautimme toisistamme, jos oikein tarkkaan alkaa miettiä. Pitäkäämme siis korostetusti huolta itsestämme ja toisistamme sekä nauttikaamme jokaisen päivän antamista hyvistä hetkistä. Aina on aihetta pieneen juhlaan. Onnellinen se, joka tämän oivaltaa.

Oinas

Nyt pääset katsomaan ja kokemaan, kuinka hyvin selvisit viimekuun muutospaineista, sillä melkoinen planeetta rykelmä vaikuttaa merkissäsi neliössä Marsiin. Mielekkyyden puute kostautuu tässä kuussa uuvuttavana turhautumisena, sillä energiat eivät suostu suuntautumaan sinua kiinnostamattomiin kohteisiin. Sikäli kun olet varma valinnoistasi, tulet saamaan osaksesi menestystä ja arvostusta täysin odottamattomilta tahoilta. Luota ihmeessä omiin tunnelmiisi etenkin silloin, kun joku tuntuu tökkivän suunnitelmiasi vastaan. Viisaampaa on jättää raskaalta tuntuva projekti kokonaan rauhaan ainakin hetkeksi ja keskittyä etsimään jotain, joka tosissaan innostaa.

Härkä

Aurinko, Venus, Merkurius ja Pallas Athene vaikuttavat merkissäsi huhtikuun aikana ja vauhdittavat todella tehokkaasti jokaista viime kuussa tekemääsi mielekästä ratkaisua. Härän onnistuneisiin toimintatapoihin ei kuulu väkisin tekeminen ja siksi ei pidä kiinnittää niin paljon huomiota tuloksiin, kuin itse tekemisen mielekkyyteen. Nautinnollinen ja silti määrätietoinen eteneminen on menestyvän Härän tavaramerkki. Jotta se olisi mahdollista, on tarkkaan tiedettävä, mihin olet tällä kertaa pyrkimässä ja sen jälkeen pidettävä maali näkyvissä joka päivä. Murehtimiseen tai alakuloisuuteen taipuvainen Härkä joutuu tälläkin kertaa kohtaamaan pettymysten tulvan.

Kaksoset

Energiatilasi ei pääse vielä tässä kuussa kohoamaan merkittävästi ja tehtäväsi onkin ruotia mahdollisimman tarkasti tähänastisia päätöksiäsi ja miettiä mistä olet valmis juuri nyt päästämään irti. Kaikki langat eivät enää pysy käsissäsi ja elämäsi heilahtelee jyrkästi laidasta laitaan. Vaikka et millään tahtoisi pysähtyä paikoillesi, niin nyt olisi viisainta rauhoittaa tahtia ja keskittyä tarkasti yhteen asiaan kerrallaan. Myöskään lepo ja rentoutuminen eivät ole huono vaihtoehto tämän kuun ajankäyttöä miettiessäsi. Kaikki liika yrittäminen kostautuu aivan varmasti tavalla tai toisella. Rennolla otteella ja omaa mukavuuttasi korostavalla asenteella saavutat tässä kuussa eniten.

Rapu

Mars jatkaa etenemistään merkissäsi ja niinpä koko huhtikuu on sinulle huipputehokasta toiminta-aikaa kaikissa sinua kiinnostavissa projekteissa. Kaikkeen mielekkääseen tekemiseen sinulla riittää nyt latausta ja tarmoa valtavat määrät. Varo silti vaatimasta itseltäsi ihan mahdottomia, sillä Oinaasta tulevat neliöaspektit osaavat tehdä raskailta tuntuvista velvoitteista vieläkin raskaampia. Olet nyt rakentamassa itsellesi menestyksen rataa seuraavien kahden vuoden ajaksi ja siksi kannattaa olla tarkkana energioittesi suuntaamisen kanssa. Pidä huoli, että saat joka päivä kohdistaa mielenkiintosi ja energiasi juuri sinua innostaviin asioihin, niin menestystarinasi on loppusanoja vaille valmis.

Leijona

Leijonan merkki kumisee tyhjyyttään vielä huhtikuussa, mutta silti energiaa on tajolla runsain mitoin Oinaan merkistä vaikuttavien Auringon, Merkuriuksen, Venuksen ja Pallas Athenen tehdessä suotuisaa kolmiota merkkiisi. Varsinaisia uusia aloituksia Leijonien maailmaan ei huhtikuussa juurikaan mahdu, mutta joidenkin jo olemassa olevien suunnitelmien toteuttamiseen kannattaa panostaa oikein kunnolla. Leijonilla on loistavat mahdollisuudet päästä nauttimaan Saturnuksen ja Pluton lataamasta menestystunnelmasta, sillä erilaisten projektien vetäjiksi kaivataan sellaisia ihmisiä, jotka ovat varmoja omasta osaamisestaan ja nauttivat vallan kahvassa roikkumisesta.

Neitsyt

Saturnus perääntyy merkissäsi kolmiossa Plutoon ja ottaa lisäksi vastaan Auringon kolmiota Härästä kuun jälkimmäisellä puoliskolla. Tällainen kuvio vyöryttää eteesi upeita rakennuspalikoita viimeisen puolen vuoden aikana tekemistäsi itsenäisistä ratkaisuista. Asiat ja ideat, joihin olet säilyttänyt luottamuksesi vaikeuksien keskellä, osoittautuvat nyt paljon arvokkaammiksi, kuin olisit alunperin uskonut. Nyt ei ole syytä kainostella uusien vastuullisten tehtävien tai palkinnoilta tuntuvien uusien mahdollisuuksien vastaanottamista. Ota kaikki vastuu ja kunnia rehellisesti itsellesi, sillä loistava tulevaisuus perustuu vielä tässäkin vaiheessa sinun tekemiisi päätöksiin.

Vaaka

Viime kuun raivoisa energia laantuu huhtikuun edetessä ja samalla vauhtisi hiljenee aivan väkisin, mutta se kannattaa ottaa positiivisena mahdollisuutena pieneen lepohetkeen ja menossa olevien suunnitelmiesi arviointiin. Kuun loppupuolella tarkaksi tuleva Marsin ja Jupiterin oppositio mittaa tehokkaasti tämänhetkisten toimiesi mielekkyyttä. Suhteellisen ankara tyytymättömyys iskee kaikkeen sellaiseen tekemiseen, jonka sisimmässäsi tiedät vievän elämääsi taaksepäin. Tällaisena aikana pystyt hyväksymään vain sellaiset asiat ja ihmiset, jotka juuri tänään saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja onnelliseksi. Kaikki muu tekeminen herättää vain kasvavaa ahdistuksen tunnetta.

Skorpioni

Marsin ja Uranuksen keskinänen kolmio tarkentuu päivä päivältä huhtikuun loppua kohden ja on tarkimmillaan 22-28.4.2008. Skorpionina sinulla on aivan erityinen mahdollisuus hyödyntää tämän ajan tarjoma nousujohdanteinen suuntaus omien pyrkimystesi ja tavoitteittesi toteuttamisessa. Nyt ei missään nimessä kannata jäädä junnaamaan vanhojen velvoitteiden kimpussa, sillä huhtikuun jälkeen myötätuulesta ei ole kuin rippeet jäljellä. Jos haluat tehdä tästä itsellesi loistokkaan vuoden, niin sinun on uskallettava laittaa toimeksi välittömästi. Tee päätöksesi rohkeasti ja sitoudu niiden toteuttamiseen täysin ehdottomasti. Sulje määrätietoisesti kaikki ovet takanasi ja kulje eteenpäin.

Jousimies

Jousimiehenä sinulla on edessäsi varsin selkeä kuukausi. Huhtikuussa Juno asteroidi tekee yhtymää merkkiäsi kohti perääntyvälle Plutolle ja se tarkoittaa keskittymistä ihmissuhdeasioihin ja rakkauselämän kuvioihin. Henkilökohtaiset suhteet on syytä laittaa kohdalleen huhtikuun aikana, sillä kaikki muu elämässäsi on kiinni kumppanuutesi laadusta. Samalla kun tämä on olemassa olevan kiinteän suhteen vakiinnuttamista ja puhdistamista, on se toisaalta myös mahdollisuus kokonaan uuden ja intohimoisen suhteen syntymiselle. Tällaisena aikana ei ole syytä alkaa etukäteen varmistelemaan suhteen kestävyyttä tai jatkuvuutta, sillä se vie terän intohimolta.

Kauris

Mars vaikuttaa edelleen oppositiossa merkkiisi ja kuun loppupuolella myös merkissäsi etenevään Jupiteriin, joten vastoinkäymisiä on luvassa yhdessä jos toisessakin asiassa. Tällaiset ongelmat ovat kuitenkin elämän suola ja juuri ne antavat elämällemme tarkoituksen. Ilman ongelmia kuolisimme kaikki tylsyyteen ja tapahtumattomuuteen. Ota tämä aika vastaan positiivisena mahdollisuutena kääntää jokainen takaisku ja vastoinkäyminen voitolliseen lopputulokseen. Ratkaisun avaimet ovat omassa asenteessasi. Jos alat pelkäämään ja voivottelemaan , niin tappiosi on varmaakin varmempi. Jos taas lähdet heti etsimään parasta mahdollista ratkaisua tilanteeseen, tulet käärimään voitot taskuusi.

Vesimies

Mars etenee huhtikuussa varsin haasteellisessa kulmassa merkissäsi vaikuttaviin Chironiin ja Neptunukseen nähden. Edessäsi on joitakin suuria ratkaisuja, joihin et voi löytää mitään kunnollista varmistusta ympäristöstä tai muilta ihmisiltä. Sinun on pystyttävä tekemään päätöksesi omia voimavarojasi ja herkkää sisintäsi seuraamalla. Tästä johtuen sinun on turha yrittää saada ketään ulkopuolista päätöstesi takuumieheksi. Voit luottaa vain itseesi ja omiin tuntemuksiisi, mutta vain ne osoittavat sinulle oikean suunnan kohti onnistuneita ratkaisuja. Ellet pysty riittävän itsenäiseen päätöksentekoon, tulevat nämä onnistumiset siirtymään jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

Kalat

Uranus ottaa merkissäsi vastaan Marsin kolmiota Ravun merkistä ja tekee tästä huhtikuusta parhaimmillaan todella vauhdikkaan menestysjakson. Onnistuminen toki edellyttää kalamaisen intuition ja luovan hulluuden tehokasta käyttöön ottoa heti aprillipäivästä lukien. Sinulla on käytössäsi ainutlaatuinen kekseliäisyys, jonka avulla pystyt ratkaisemaan ongelman kuin ongelman samalla kun se ilmenee. Uranusmaisesti ratkaisut eivät löydy yhtään liian aikaisin, joten ennakoimalla ei tällä kertaa pääse edes osingoille. Sinun on nyt uskallettava puskea omia ideoitasi eteenpäin päättäväisesti ja tietoisen itsekkäästi, sillä kukaan muu ei osaa toimia oikealla tavalla.

Astro.fi

1.4.2008 klo 0:00

Seppo Tanhua

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (6 kommenttia)

tyty92 (vierailija) 1.4.2008 17.47

oon härkä

kyllkyll (vierailija) 1.4.2008 21.20

Hei, löysin hyvän oloisen sivuston: http://foorumi.okkultismi.com/index.php

nösö (vierailija) 2.4.2008 07.19

Hei haloo. Ketä oikeesti kiinnostaa joku horoskooppi, joka on ihan mielikuvituksen tuote. Täyttä humpuukia. Mieti nyt. Voiko ihminen joka nyt esim. sattuu syntymään toukokuussa, muuttuu luonteeltaankin juuri sen horoskoopin kaltaiseksi. Eiköhän se perintötekijät vaikuta ja kasvuympäristö siihen, millainen ihmisestä tulee. Myönnän kyllä että tässä ollaan vaarallisen lähellä totuutta, mutta kuitenkin harhassa.

Idasa (vierailija) 2.4.2008 15.07

Tutustuppa siihen astrologiaan, niin tajuat.

Fisu <3 (vierailija) 6.4.2008 10.39

Nösö, jos horoskoopit ei kiinnosta, niin ei ole pakko lukea.

biupou (vierailija) 14.4.2008 19.27

leijonille ei mtn hyvää luvattu =(

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!