Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Elli, Noora, Nelli, Eleonoora

Kesäkuun horoskooppi 2006

VeneSaturnuksen ja Chironin oppositio tulee tarkaksi kesäkuussa ja saamme kaikki olla aivan erityisen tarkkoja jaksamisemme kanssa. Saturnuksen ja Chironin kohtaamisiin on usein liittynyt myös voimakkaita luonnonilmiöitä ja niistä saamme sitten tietoa uutisten välityksellä, sikäli kun niitä ilmenee. Ajallisesti nämä luonnonilmiöt sopisivat parhaiten kesäkuun puolivälin tienoille.

Saturnus edustaa yhteiskunnan valtarakenteita ja Chiron niiden paranemisprosessia, joka saattaa merkitä korruption tai muiden valtapelien paljastumista suuremmassa mittakaavassa.

Kesäkuun puolessa välissä Mars ja Saturnus ovat Leijonassa yhtymässä keskenään ja oppositiossa Chironille täsmälleen samaan aikaan kun Aurinko tekee Kaksosista oppositiota Plutolle. Veikkaisin kesäkuun puoliväliä varsin tulenaraksi aikajaksoksi, jolloin väkivaltaisuudet syttyvät vakaviksi konflikteiksi pienestäkin syystä. Ihmiset ylläpitävät kosmista tasapainoa oman alitajuisen käyttäytymisensä välityksellä. Ellei oma tilanne ole oikeilla raiteilla, tuntuu se kasvavana henkisenä paineena, joka purkautuu hallitsemattomina reaktioina. Luonnonvoimat ottavat koko ajan yhä suurempaa otetta ihmisen hallinnoimasta näennäisestä järjestyksestä ja kesäkuussa paine radikaaleille muutoksille on suurimmillaan. Jokainen meistä reagoi omaan elämäntilanteeseen sitä voimakkaammin, mitä ahdistavammaksi se on päässyt riistäytymään.

Leijonat, Vesimiehet, Skorpionit ja Härät ovat tiukimmin luonnonvoimien ja henkisen paineen puristuksessa. Näiden merkkien kannattaa seurata omia tunnelmia ja omaa jaksamista paljon normaalia tarkemmin. Väsymys ja aggressiivisuus ovat ehdottomia merkkejä muutoksen tarpeesta nykyiseen elämään. Nyt on osattava antaa tilaa omalle tervehtymiselle ja levontarpeelle. Merkistä riippumatta luvassa on haasteellinen lomakauden avaus.

Oinas

Elät kesäkuussa lähes satumaisen onnistumisen aikaa, jolloin lähes kaikki on sinulle mahdollista, mutta vain yhdellä ehdolla. Nautinnon ja innostuksen tunnetta ei saa päästää katoamaan hetkeksikään. Väkisin tekemisestä seuraa armoton väsymys ja jopa sairausoireita. Saturnuksen ja Marsin kolmio auttaa sinua onnistumaan kaikessa, mihin uskallat panostaa sataprosenttisen mielenkiintosi. Onnistumisen ja menestyksen ehtona on selkeän ja vakaan päätöksen tekeminen siitä, minkä suunnan ja tavoitteen valitset omaksesi. Tavoitteita voi olla vain yksi.

                                                                                                     

Härkä

Venus on saapunut merkkiisi heti kuun alusta lukien ja tiedät pelottavan tarkasti mitä elämältäsi haluat. Ensimmäisellä viikolla ovat ihmissuhteesi silti kovalla koetuksella, sillä et voi sietää rakkauden nimissä esitettyjä vaatimuksia. Nauti elämästäsi ja ihmettele vetovoimasi kasvua. Samaan aikaan olet kriittisesti seuraamassa valitsemaasi suuntaa, jolloin alitajuntasi reagoi voimakkaasti kaikkeen väärään tekemiseen. Härkien tulisi uskaltaa nauttia kesästä ja ymmärtää jättää kaikki odotukset pois kelkasta määräämättömäksi ajaksi. Vain nauttimalla voi voittaa.

Kaksoset

Olet kesäkuussa varsin oivaltavalla tuulella ja keksit loistavia ratkaisuja päivittäin eteesi nousevissa ongelmissa. Pystyt auttamaan myös monia muita kekseliäisyytesi ansiosta ja olet pidetty kaikkialla, missä liikut. Nauti kohdallesi tulevasta suosiosta ja tee rohkeita lomapäätöksiä. Kuun puolivälissä tulet reagoimaan yllättävän voimakkaasti kaikkiin sellaisiin tilanteisiin, joissa luovuutesi on jäänyt velvollisuuksien ja rutiinien puristukseen. Voimaa on käytössäsi aivan uskomattoman paljon, mutta se ei suostu kohdistumaan minnekään muualle, kuin aidon innostuksesi osoittamaan kohteeseen.

Rapu

Lopultakin vauhti hiukan hiljenee ja pääset nauttimaan muutamasta lomapäivästä uusien ideoiden keskellä. Vedä kaikessa rauhassa hiukan henkeä ja anna palasten loksahdella paikoilleen. Olet edelleen onnettaren suosiossa ja seurasi on erittäin kysyttyä kaikkialla missä kuljet. Yleinen epävarmuuden aika asettaa myös sinulle omat vaatimuksensa ja siksi on muistettava levätä riittävästi innokkaan touhuamisen keskellä. Kaikki mistä nyt uskallat heittäytyä nauttimaan, tulee myöhemmin vastaasi suurena menestyksen aaltona. Onnellinen menestyy aina ja tämä on sinun kesäsi.

Leijona

Kesäkuu on Leijonien kulta-aikaa ja siksi sinunkin on syytä kuunnella sisäisen innostuksesi viestiä päivittäin. Teet erittäin pitkälle vaikuttavia ratkaisuja juuri kesäkuun aikana. Parhaiten kantavat hedelmää sellaiset ratkaisut, joista nautit ensi metreiltä lähtien aivan sydämesi pohjasta. Sikäli kun harhaudut tarpeettomien velvollisuuksien hoitamiseen tai et pääse suuntaamaan energiaasi oikeaan suuntaan, tulee väsymys iskemään kimppuusi armottomalla voimalla. Tällaisessa tapauksessa on syytä tiedostaa tilanne ja myöntää, että tuo hankalaksi heittäytynyt juttu on poistumassa elämästäsi.

Neitsyt

Kesäkuussa alkaa Neitsyiden lomakausi, joka jatkuu tauotta kaksi kuukautta. Kesäloma itsessään ei välttämättä ole näin pitkä, mutta astrologinen kartta huokuu rauhallista hiljaiseloa. Ainoa seikka, joka saa sinuun vipinää on sitominen tai liika kiinni pitäminen. Sellaista et voi nyt sietää. Etenkin lomatunnelmissa reagoit tarpeettomaan sitomiseen yllättävän radikaalilla tavalla. Pieni osa Neitsyistä tulee repäisemään itsensä aivan perusteellisesti irti vanhoista kuvioista ja tälle porukalle on luvassa hyvin yllättävää menestystä kesän edetessä pidemmälle aina elokuulle saakka.

Vaaka                                                                    

Kesäkuussa sinulla on loistava mahdollisuus parantaa vallitsevia olosuhteitasi, sillä tulet tahtomattasi kohtaamaan viisaita opastajia. Koet heidän neuvoissaan niin suurta toimivuutta, ettet tahdo nahoissasi pysyä. Nyt on paras mahdollinen aika ryhtyä käytännön toteutuksiin myös henkilökohtaisessa elämässäsi. Elämä suorastaan tyrkyttää helpottavia muutoksia ja mahdollisuuksia jokapäiväiseen elämääsi. Vaakamainen soutaminen ja huopaaminen on pystyttävä jättämään pois kuvioista. Nyt on toimittava heti kun tiedät, mistä kenkä puristaa.

Skorpioni

Tunnistat menestymisen paineet niskassasi ja kesäkuussa on olemassa suuri vaara sortua liian suuriin odotuksiin. Vältä kaikin mahdollisin tavoin kiirettä ja stressiä tämän kuukauden aikana, sillä väsymys ja jopa sairaudet saattavat katkaista hyvin alkaneen etenemisen, ellet malta rauhoittua. Jollain tavalla sinun tulisi takoa kalloosi, että sinua odottava suuri menestyksen hyökyaalto on jo allasi. Mitään etsittävää ei enää ole. Nouse lainelaudallesi ja vapauta itsesi nauttimaan elämän tarjoamasta suloisuudesta. Liika yrittäminen kostautuu ankarina pettymyksinä ja takaiskuina.

Jousimies                                                               

Kesäkuussa voit havaita kaikissa toimissasi uudenlaista intoa ja energiaa. Lomailutunnelmat eivät ole parhaimmillaan, sillä juuri nyt et pysty rauhoittumaan riittävästi. Uskalla antautua innostuksen vietäväksi ja ole valmis tarttumaan sinulle heitettyihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Uskalla tehdä suuria päätöksiä, vaikka se varmasti tulee herättämään voimakkaita vastareaktioita ystävissäsi ja läheisissäsi. Ellet ota päätösvaltaa omiin käsiisi, tulee aggressiivisuus nostamaan esille sinussa asustavan hurjan lohikäärmeen ja silloin ovat vitsit vähissä. Luota ehdottomasti omaan näkemykseesi.

Kauris

Pitkään mielessäsi muhinut suunnitelma alkaa olla valmis toteutettavaksi. Paine kasvaa lähes sietämättömäksi kesäkuun puoleen väliin mennessä. Nyt on uskallettava, jos ylipäätään aiot tehdä totta tästä unelmastasi. Alitajuinen pelko on voimakas, mutta lopulta täysin aiheeton. Yllättävä ihastuminen on omiaan auttamaan sinua tämän tärkeän askeleen ottamisessa, vaikka juttu ei romanttisessa mielessä sen pidemmälle etenisikään. Sitten kun olet päätöksesi tehnyt ja lähtenyt liikkeelle, ei mikään mahti maailmassa pysty sinua pysäyttämään. Viisautesi ylittää kaikki muurit.

Vesimies

Voit huoletta heittäytyä lomatunnelmiin kesäkuun alkaessa, sillä energiasi ovat tiukalla säästökuurilla. Voimasi valuvat nopeasti hiekkaan, mikäli yrität saada asioita väkisin tehdyksi. Keskity lepäämiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Luonnon suuri viisaus hoitaa asioita puolestasi ja herkkyytesi ansiosta olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sikäli kun pystyt ajelehtimaan elämän virrassa vastaan pyristelemättä. Väsymys ja sairaudet ovat selviä merkkejä tarpeettomasta yrittämisestä ja turhista vastuualuista.

Kalat

Meno tasaantuu hiukan kesäkuun koittaessa ja voit suosiolla hellittää suurten suunnitelmiesi toteuttamisessa. Nyt on aika tarkistaa, missä mennään ja hyväksyä hetkellinen pysähtymisen tunne merkiksi asioiden etenemisestä ilman sinua. Heittäydy nauttimaan elämästä ja auringosta. Onni ei ole hylännyt sinua, mutta tullakseen täydelliseksi menestykseksi vaatii se nyt omistautumista itsellesi. Asiasi ja pyrkimyksesi etenevät juuri samaan tahtiin, jolla sinä nautit elämästäsi. Pidä siis lippu korkealla ja tee elämästäsi niin suurta luksusta, kuin suinkin mahdollista.

Seppo Tanhua

Astro.fi

31.5.2006 klo 19:01

Jätä kommentti

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!