Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Joel, Ilari, Lari

Toukokuun horoskooppi 2008

altPluton ja Saturnuksen keskinäinen kolmioasema puree hyvin vielä toukokuun ajan ja uudet yritysmallit tekevät vahvasti tuloaan talousmarkkinoille. Kauriin ensimmäisessä asteessa perääntyvä Pluto ei juurikaan anna toivoa pörssiyhtiöille ja sijoitustoiminnalle yleensä, sillä uskoisin koko systeemin menevän uusiin muotteihin seuraavien viiden vuoden aikana. Puhtaalla rahalla ja pelkillä papereilla keinottelu vetelee todennäköisesti viimeisiä henkäyksiään nykyisen talouskuplan jo puhjettua USA:ssa. Eurooppa ja Suomi sukeltavat armotta perässä, mutta huomattavasti loivemmassa kulmassa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lamaantuminen koskee vain paikoilleen pysähtyneitä ja vanhanaikaisia systeemeitä niin yritysmaailmassa kuin yksityiselläkin sektorilla. Uusi maailma ja uudet liikeideat kohoavat laman tuhkakasasta omaan kukoistukseensa. Jokainen, joka nyt osaa ja uskaltaa toteuttaa omaa unelmaansa, tulee varmasti menestymään ja välttämään laman negatiiviset vaikutukset.

Pallas Athenen kultainen kolmio Saturnukselle ja Plutolle vahvistuu kuun loppua kohden ja antaa sisäiselle viisaudelle vallan ohjata elämän ja maailman kulkua. Jokainen voi luottaa vain omaan sisäiseen tietoonsa, sillä vanhojen mallien romuttuessa muilta saatu tieto ei enää pidä paikkaansa. Luottamuksen tulee kuitenkin olla todella vahvaa, sillä antaessasi epäilykselle pienintäkään osaa ajatuksissasi, olet jo menettänyt pelin. Elämä kantaa nyt vain niitä, jotka vakaasti luottavat oman unelmansa toteutumiseen vaikeuksista ja hidasteista välittämättä.

Oinas

Mars siirtyy kuun puolivälissä kolmioon merkkisi kanssa ja saat luvan pistää ison vaihteen silmään kaikissa merkittävissä suunnitelmissasi. Vesta vaikuttaa merkissäsi koko toukokuun ja muistuttaa siitä, että sinun on juuri nyt aika löytää omat intohimosi kohteet kumppanuudessa, harrastuksissa tai työelämässä. Mihin ikinä päätätkään tosissasi keskittyä, siinä tulet myös menestymään jo tämän kuun kuluessa, mutta jatkossa vieläkin paremmin. Haasteenasi on kuitenkin luottaa kaikkeen, mitä ympärilläsi tapahtuu ja tiedostaa, että nämä tapahtumat ovat kaikki kannaltasi positiivisia, vaikka eivät siltä heti ensisilmäyksellä näytä. Jos tiedät mitä tavoittelet, tulet sen myös saamaan.

Härkä

Venus ja Aurinko vaikuttavat toukokuussa Härän merkissä ja siksi tämä on Härkien rakkauselämän kannalta yksi vuoden tärkeimmistä kuukausista. Syntymäpäiviään viettävät Härät määrittävät tämän toukokuun aikana koko loppuvuoden menestyksensä rakkausasioissa. Tietoisena toukokuun massiivisesta merkityksestä, pystyy jokainen Härkä lataamaan itselleen huippu onnistuneen rakkauselämän noin vuodeksi eteenpäin. Eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin antaa itsellesi lupa nauttia elämästä sen kaikilla mausteilla joka ainoa päivä. Mitä hauskempaa sinulla nyt on ja mitä enemmän päivittäisiä nautintoja suot itsellesi, sitä kuumempaa tulee myös rakkaus olemaan tulevan vuoden aikana.

Kaksoset

Merkurius vaikuttaa toukokuun ajan omassa merkissään eli Kaksosissa ja se lupaa sinulle suurta menestyksen aikaa kaikissa suullisissa ja kirjallisissa esityksissä. Jos sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan jotain itseäsi kiinnostavaa aluetta toukokuun aikana, niin älä anna minkään estää sinua hyppäämästä täysillä mukaan. Kuun loppua kohden Merkurius lähestyy kolmiota Neptunukselle ja intuitiosi vahvistuu päivä päivältä. Luota omiin tunteisiisi ja tuntemuksiisi kaikissa mahdollisissa asioissa ja uskalla pistää asioita paperille. Jokainen kirjattu ajatus ja idea on nyt poikimassa menestystä elämääsi. Luota hurjimpiinkin päähänpistoihisi ja uskalla toimia.

Rapu

Anna vaan palaa täydellä vauhdilla toukokuun puoleen väliin saakka ja vaikka vielä pidemmälle, jos tuntuu hyvin kulkevan. Mars viipyy merkissäsi tämän kuun kaksi ensimmäistä viikkoa, joiden aikana sinulla on mahdollisuus vahvistaa jokaista kevään aikana käynnistämääsi projektia. Tekemäsi aloitukset ovat pohja seuraavien kahden vuoden toiminnallesi ja siksi on tärkeätä, että pidät hyvää huolta suunnitelmiesi jatkuvuudesta, vaikka vauhtisi tulee kesän alkaessa selvästi rauhoittumaan. Kesäkuun lähestyessä voit alkaa jo tietoisesti rauhoittaa tahtiasi, sillä kovan puurtamisen jälkeen on pakko malttaa myös levätä. Asiat jatkavat itsenäistä etenemistään niille antamallasi vauhdilla.

Leijona

Leijonilla on ollut hiukan liiankin rauhallista Saturnuksen siirryttyä Neitsyen merkkiin, mutta nyt muuttuu ääni kellossa pariksi kuukaudeksi Marsin saapuessa merkkiisi toukokuun puolessa välissä. Aloitus on nyt todella tärkeä juttu ja sinulla on edessäsi joku iso, mahdollisesti työelämääsi liittyvä päätös juuri tuossa puolenkuun tietämillä. Sen verran voin siitä paljastaa, että riskillä kannattaa pelata kaikessa, mikä sinua aidosti vetää puoleensa. Nopeat rikastumiset eivät kuitenkaan kuulu menestyksen kategoriaan, sillä alat nyt rakentamaan jotain kahden vuoden mittaista suunnitelmaa. Rakenna perustukset huolella innostuksestasi huolimatta ja tee vain itsenäisiä päätöksiä.

Neitsyt

Saturnus tekee merkistäsi kolmiota perääntyvälle Plutolle ja ottaa sen lisäksi vastaan Pallas Athenen kolmiota Oinaasta. Tämä kultainen kolmio antaa sinulle ainutlaatuiset mahdollisuudet toteuttaa mitä tahansa omia suunnitelmiasi todella huikealla menestyksellä. Ainoa mitä sinun tulee välttää, on toisten tekemisen varaan rakentaminen. Tämä kuvio edellyttää täydellistä itsenäisyyttä sekä päätöksissä että toimeen panemisessa. Toisten huomioon ottaminen ei mahdu menestyvän Neitsyen päiväohjelmaan, joten uskalla olla mahdollisimman itsekäs oman elämäsi järjestelyissä. Muut suunnitelmiisi liittyvät tahot tulevat toimimaan juuri yhtä tehokkaasti kuin sinäkin. Älä siis jarruttele.

Vaaka

Merkurius on kolmiossa merkkiisi koko toukokuun ajan, joten kaikki puhumiseen, kirjoittamiseen ja tiedonvälitykseen liittyvät asiat etenevät nyt hurjalla vauhdilla. Tulet myös saamaan vahvoja oivalluksia etenkin kuun loppupuolella Merkuriuksen tehdessä kolmiota Neptunukselle. Luota siis omaan intuitioosi sekä isoissa asioissa että päivittäisissä ratkaisuissa. Herkkyytesi avulla pystyt aavistamaan sinulle tarjoutuvat mahdollisuudet, joihin on uskallettava tarttua ilman konkreettista takuuta asioiden toimivuudesta. Suosittelen asioiden ja mahdollisten ongelmien kirjoittamista paperille, sillä kirjoittamisen kautta tulet löytämään uskomattoman toimivia ratkaisuja.

Skorpioni

Aurinko ja Venus vaikuttavat toukokuun aikana oppositiomerkissäsi ja se tuo aina ylimääräistä painetta tullessaan. Tulet tuntemaan jokaisella solullasi ne asiat, jotka eivät tämänhetkisessä elämässäsi enää palvele tarkoitustaan. Ahdistus ja tympääntyminen ovat loistavia merkkejä asioista tai ihmisistä, joista sinun tulee tavalla tai toisella pyrkiä irtaantumaan. Myös rakkauselämässä pätee sama tunnelmien ja tunteiden sääntö. Ellei olemassa oleva parisuhde vastaa todellisia tarpeitasi, niin tässä kuussa huomaat ampuvasi harvinaisen kovilla panoksilla pienimmänkin epäkohdan havaitessasi. Lopulta on kuitenkin kysymys vain siitä, mitä sinä olet valmis suomaan itse itsellesi.

Jousimies

Juno perääntyy Jousimiehen merkissä ja ottaa koko ajan vastaan Pluton yhtymää Kauriin puolelta. Tästä syystä käyt läpi kumppanuuden ja parisuhteen syvimpiä kiemuroita omassa sydämessäsi. Tällaisen kuvion aikana kumppanuudesta paljastuu joitakin hyvin haasteellisia seikkoja, jotka pakottavat sinut kohtaamaan alitajuisia pelkojasi. Pelko herättää aina aggressioita, jotka aivan liian helposti kohdistuvat väärään ihmiseen. Koeta muistaa, että jokainen kohtaamasi pettymys on seurausta vain omien odotustesi täyttymättä jäämisestä, ei koskaan siitä, mitä toinen tekee tai jättää tekemättä. Rakkaus ei aseta toisen tekemiä päätöksiä tai ratkaisuja koskaan kyseenalaisiksi.

Kauris

Pluto perääntyy merkkisi viimeisessä asteessa kolmiossa Saturnukseen ja kuun lopulla vielä Pallas Atheneen. Olet tässä kuussa suurten ja mahtavien energioiden vartijana oman elämäsi välityksellä. Sinun on uskallettava pitää kaikki valta itselläsi ja tehdä täysin muista riippumattomia ratkaisuja, sillä muilla ei ole mahdollisuutta pysyä ajan hermolla. Tästä syystä he eivät myöskään tule hyväksymään sen paremmin tekojasi kuin näkökantaasi, mutta voit antaa sen heille anteeksi. Uskalla pitää tiukasti kiinni omista päätöksistäsi kaikissa kohtaamissasi tilanteissa, mutta ole myös valmis muuttamaan mielipiteesi täysin päinvastaiseksi, jos aihetta ilmenee. You are the King.

Vesimies

Neptunus ja Chiron ovat edelleen konjunktiossa merkissäsi ja toukokuun lopussa ne ottavat vastaan Merkuriuksen kolmiota Kaksosista. Koko kuukausi on sinulle otollista aikaa esimerkiksi opiskelun aloittamiselle tai jonkun pitkään mielessäsi olleen suunnitelman käynnistämiselle, sillä alitajuntasi toimii äärimmäisen tehokkaasti ja sinulla on sisäistä viisautta tehdä tärkeitä päätöksiä. Kuun viimeisellä viikolla olet tavallista herkempi vastaan ottamaan terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyviä oivalluksia. Kannattaa ihan tietoisesti etsiä hyvältä tuntuvaa terapeuttia, jäsenkorjaajaa, osteopaattia, reikihoitajaa tai jotain muuta auttajaa, sillä kehosi on valmis parantaville energioille.

Kalat

Mars vaikuttaa kolmiossa merkkiisi vielä toukokuun puoleen väliin saakka ja siihen asti saat pitää ison remmin päällä kaikessa tekemisessäsi, vaikka vauhtisi alkaa toki rauhoittua kuun alusta lukien. Marsin siirtyessä kuun puolivälissä pois merkistäsi, saat vastaasi Saturnuksen opposition, joka kysyy vakavalla äänenpainolla jaksamisesi perään. Tiukempi energiatalous on todellisuutta seuraavat kaksi vuotta, jotka Saturnus oppositiomerkissäsi vaikuttaa. Voit kääntää tilanteen voitoksesi alkamalla jo nyt kuulostelemaan omaa jaksamistasi päivittäisissä askareissa. Antamalla itsellesi aikaa levätä riittävästi, löydät helposti ne alueet, joihin voimasi eivät tunnu enää kantavan.

Astro.fi

1.5.2008 klo 16:52

Seppo Tanhua

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (2 kommenttia)

Hihhuli (vierailija) 3.5.2008 00.51

Oikeesti..jos tuo Tanhua ei pian ole pihalla, niin lopetan horoskooppien harrastamisen. Ei voi kaupallisempaa tyyppiä olla! Järkyttävää, että se voi rahastaa kaikenmaailman sivustot kerran kuussa! Miten ois joku tuoreempi astrologi? Tai jos ei muuta niin Sven Stenberg kehiin..

kauris…. (vierailija) 4.5.2008 19.36

i am king :DDD

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!