Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Soile, Soili, Soila


Pinnan muotoja

Houm-designliike avasi ovensa Viiskulmassa

Kävin tutustumassa designtuotteita myyvän Houmin kesällä avattuun liikkeeseen Helsingin Punavuoressa. Herttaisessa kivijalkaputiikissa oli kaikenlaista hipellettävää.

Houm

Houm.fi-verkkokauppa on tarjonnut sisustuksesta ja design-tuotteista kiinnostuneille herkkuja verkossa jo yli vuoden, mutta tämän vuoden kesäkuussa avattiin kivijalkakauppa keskelle Helsinki Design Districtiä. Houmin takana on kaksi veljestä, jotka pyörittävät toimintaa muiden töiden ohella. Siksi liikkeen aukioloajat painottuvat toistaiseksi iltapäivään ja iltaan.

Yrityksen tarkoitus on tarjota asiakkailleen designtuotteita, joissa kohtaavat laadukkuus, käytännöllisyys sekä mielenkiintoinen muotoilu. Houmin tuotemerkkejä ovat &Bros, Boskke, Design House Stockholm, Eva Solo, Ferm Living, Ferm Living Kids, Showroom Finland / Kasaa-hyllyt, Forme, Kidsonroof, Magno Wooden. Putiikki on sen verran pieni, että suuremmat tuotteet, kuten huonekalut, on edelleen tilattava netistä.

Houm

Omiin suosikkeihini Houmin valikoimista kuuluvat skandinaaviseen designiin erikoistuneen Design House Stockholmin tuotteet. Putiikissa olivat esillä muun muassa nämä hauskat kupit ja lasit.

Design House Stockholmin mukeja
Bono-kupit toimitetaan neljän erilaisen kupin pakkauksissa, Design House Stockholm

Design House Stockholmin laseja
Timo Sarpanevan suunnittelemia Timo Termo -laseja, Design House Stockholm

Ferm Living Kidsin hellyyttäviä lasten tyynyjä ja mobileja olen kuolannut ennenkin. Ovat kyllä aivan käsittämättömän suloisia, mutta ei kai aikuinen sentään voi sisustaa kotiaan lastenhuoneeksi. Onneksi Ferm Livingiltä löytyy vekkuleita tuotteita myös aikuisille.

Ferm Livingin tuotteita

Tällä kertaa ostin kuitenkin tanskalaisen Eva Solon kätevän teepallon, joka avataan painamalla kapeaa yläpäätä. Sillon metallisella alapäällä voi kauhaista teen muruset suoraan säiliöön ilman lusikoiden kanssa säheltämistä.

Eva Solon teepallo. Kuva: valmistaja
Kuvassa vihreä osa näyttää metalliselta, mutta se on itseasiassa muovia. Kuva: valmistaja.

Houm
Houm.fi
Pursimiehenkatu 3, Helsinki

Hanna

21.9.2012 klo 11:00

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (3 kommenttia)

Sisustusintoilija (vierailija) 24.9.2012 12.34

Minulla on tuo Eva Solon teepallo ja se on erittäin kätevä. Hintakaa ei ollut paha, 16 euroa. Voin suositella ko. tuotetta kaikille teen juojille, puhdistuskin on varsin helppoa.

Ihanaa, että saadaan HOUM Suomeen!

Aada Aleksandra (vierailija) 24.9.2012 12.50

Näyttääpäs kätevältä tuo Eva Solon teepallo! Saako niitä muualta kuin tuolta Houmista?

Sisustusintoilija (vierailija) 24.9.2012 19.28

Minä ostin omani Jumbon Stockalta mutta kyllä niitä saa varmasti netistäkin. Niitä on ainakin kahta väriä sillä itselläni on musta.

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Pinnan muotoja

Klikkaa tästä blogin etusivulle!


 

Hanna Sirén

 

Hanna Näsänen


Ellien tuotantoassistentti Hanna Sirén kirjoittaa sisustuksesta, muotoilusta ja kaikesta niitä liippaavasta. Sisustusblogissa vinkataan myös aihetta sivuavista tapahtumista ja vierailukohteista.

Ota yhteyttä: hanna.siren(a)otavamedia.fi
 

Tilaa RSS-syöte!Tilaa RSS-syöte

 

 

Blogiarkisto