Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Sinikka, Sini


Pinnan muotoja

Työpöytä järjestykseen

En kuulu siihen onnelliseen ihmisryhmään, joka siivoaa työpöytänsä tip-top-kuntoon ennen kotiin lähtöä. Kotonakin työpöydälle tuppaa kertymään pientä rämppää ja paperia. Löysin monenlaisia hauskoja työpöydän säilytysratkaisuja, mutta rakastuin ikihyviksi Vitran Uten.Siloon.

Vitra Toolbox
Vitra Toolboxin
retro väritys antaa työhuoneelle hauskan säväyksen. Säilytysastiaa löytyy myös tiilenvärisenä, mustana ja kahdessa harmaan sävyssä. Tässä työkalupakissa on se hyvä puoli, että tavarat voi vain heittää siihen ilman sen kummempaa lajittelua. Lisäksi koko boksi on helppo kantaa toiseen paikkaan vaikka isompien askarteluprojektien ajaksi.

NoMess-organizer
Tanskalaisella NoMessillä on suomalaista Palaset-klassikkoa muistuttavassa sarjassaan vastaus myös työpöydän järjestämiseen. Sarjan voi tilata esimerkiksi designdelicatessen-verkkokaupasta.

Muji London Cityscape deskstand
Mujin valikoimiin kuuluu hauska Lontoon horisonttia esittävä teline, johon saa niin kynät kuin kirjepaperitkin pystyyn. Valitettavasti minun pöydälläni velloo sen verran suuri tavaramäärä, ettei se tähän 10 cm x 6,5 cm kokoiseen telineeseen sovi.

Ikean KVISSLE-sarjaIkean KVISSLE-sarja rauhoittaa sotkuista työpöytää piilottamalla tavarat ja paperit kirkkaanvalkoisiin säiliöihin. Ikean systeemin etuja on se, että samassa sarjassa on apu myös paperien säilytykseen, ja näin saadaan työpöydälle yhtenäisempi ilme.

Vitra Uten.Silo I
Suosikikseni nousi tämä Dorothee Beckerin Vitralle vuonna 1969 suunnittelema Uten.Silo, joka kerää työpöydän pikkutavarat seinälle. Uten.Siloa valmistetaan valkoisena, mustana ja punaisena ja kahdessa eri koossa. Kuvassa on suurempi Uten.Silo I. Tämä on kyllä pakko saada, joten nyt vaan säästämään. Hintaa suuremmalla Uten.Silolla nimittäin näyttäisi olevan noin 300 euroa.

Hanna

Kuvat: Valmistajat

18.9.2012 klo 11:00

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (3 kommenttia)

Tyttönen86 (vierailija) 24.9.2012 12.54

Ikean KVISSLE-sarja on mun suosikki noista esittelemistäsi! Saakohan sitä muun värisenä kuin valkoisena?

Sisustusintoilija (vierailija) 24.9.2012 19.31

Olen jo pitkään haaveillut Uten Silosta eteisen kaaosta taltuttamaan. Olen jo pari kertaa käynyt hiplaamassakin mutta joku toinen ostos on kuitenkin ajanut ohi. Olen myös miettinyt sen tilaamista netistä. Siinä saattaisi säästää muutaman rovonkin. Ehkä.

Pinnan muotoja Hanna 10.10.2012 15.35

Ikean Kvissleä ei kyllä ainakaan nettisivujen perusteella näyttäisi olevan muissa väreissä :(

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Pinnan muotoja

Klikkaa tästä blogin etusivulle!


 

Hanna Sirén

 

Hanna Näsänen


Ellien tuotantoassistentti Hanna Sirén kirjoittaa sisustuksesta, muotoilusta ja kaikesta niitä liippaavasta. Sisustusblogissa vinkataan myös aihetta sivuavista tapahtumista ja vierailukohteista.

Ota yhteyttä: hanna.siren(a)otavamedia.fi
 

Tilaa RSS-syöte!Tilaa RSS-syöte

 

 

Blogiarkisto