Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Sinikka, Sini

Lapsiperheen iloinen koti - Nappivalinta

Tärkeintä on sisustaa ajan kanssa, mutta nopeus on ajoittain paikallaan. Intuition ja vikkelän toiminnan ansiosta kolmiosta tuli pienen perheen lämmin ja iloinen koti.

Olohuone

Aurinko lankeaa upeasti olohuoneen avarista ikkunoista. Artekin vanha juliste löytyi Artekista, mustavalkoinen kuva on matkamuisto Martiniquen saarelta Karibialta. Suuri A-kirjain on peräisin Aalto-yliopiston messuosaston logosta.

Ruokapöytä

Tapiovaaran ja Artekin tuolit on kerätty kirppareilta ja huutoverkkokaupasta. Teollisuustyyliset valaisimet löytyivät Berliinistä. Pariskunnan lukuisat kirjat ovat tyylikkäästi värijärjestyksessä korkeassa Elfa-hyllyssä. Musta Tripp Trapp -lastentuoli on myös kirpputorilta.

Keittiö

Keittiöön haluttiin suoralinjainen tyyli ja runsaasti säilytystilaa. Kvikiltä löytyi sopiva kalustemalli, johon yhdistettiin tyylikäs musta komposiittitaso. Seinälle maalattiin muistitaulu liitumaalilla.

Säilytys

Cd-levyt ja 7-tuumaiset levyt ovat siististi järjestyksessä makuuhuoneen Palaset-sarjan laatikoissa. Tanskalaisen taiteilijan tekemä taulu on häälahja.

Isän mummolta perityssä kaapissa säilytetään tyttären vaatteita. Pieni Artekin jakkara löytyi vanhan tavaran liikkeestä, karttapallo Fidasta.

Makkari

Petri Vainion taivutettu vanerivati sopii hienosti olohuoneen puupintoihin.

Makuuhuonetta koristaa Johannes Niemisen sykähdyttävä Tapettipuu-tapetti, jonka alla tuntuu kuin olisi oikean puun suojassa, myynti niemisen.fi. Runkopatjojen sängynpäädyksi keksittiin vanha vanerinen pöytälevy.

Lastenhuone

Värikkäät lelut on säilötty Palasetin vanhoihin laatikoihin. Bauhausin puulaatikot on nostettu hyllyiksi seinälle. Seinää kuvittavat tyttären piirrokset.

Teksti: Katri Keihäri
Kuvat: Jorma Marstio

Deko 2/11

7.2.2011 klo 15:24

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (2 kommenttia)

Mamma maalta (vierailija) 12.3.2012 15.43

Ainon opeilla iloa elämään! sivu 54 alkaen

Sohva haussa (vierailija) 14.4.2012 21.40

Kaunis sohva olohuoneessa! Onko valmistajasta ja mallista tietoa? Ja onko ko. mallia nykyisin myynnissä?

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

 

Deko
6 kk -50 % + lahja

Tilaa lehti

 

 

Maalla
4 nroa 26 €

+ valitsemasi tilaajalahja

Tilaa lehti

 

 

Deko
4 kk 20 € + Lume-valaisin

Tilaa lehti

 

Sisustuskeskusteluissa nyt