Anna & Ellit

Ellien testissä elimistön puhdistava Kawase Takara -jalkapohjalaastari

Kawase TakaharaAlkuperäinen, patentoitu Kawase Takara™ resepti on elimistön puhdistamiseen tarkoitettu jalkapohjalaastari. Tuotteella ei ole todettuja sivuvaikutuksia ja se on 100 % luonnontuotteista valmistettu jalkapohjalaastari.

Kawase Takara -laastareiden käyttö on helppoa. Kawase Takara hoidon aikana ei elimistöömme viedä mitään vieraita aineita. Kawase Takara tarjoaa miltei jokaiselle helpon tavan tukea elimistön omaa ”jätehuoltoa” ja luoda hyvät olosuhteet elimistömme mahdollisimman tehokkaalle suorituskyvylle.

Solumyrkyt ja kuona-aineet aiheuttavat elimistön toiminnan häiriöitä ja vajaatoimintaa. Tämä ilmenee yleensä turvotuksena, pahana olona, levottomuutena tai kipuna. Kawase Takara -jalkapohjalaastarin vaikuttavilla aineilla aktivoidaan ja tuetaan elimistömme kykyä poistaa kehostamme solumyrkkyjä ja kuona-aineita.

laastariKawase Takara sopii terveydenhoidon käyttöön, erityisesti paljon kuona-aineita vapauttavien terapeuttisten toimenpiteiden, hieronnan, lymfan, fysioterapian ja muiden vartalohoitojen tueksi. Tuotteen käyttäjiksi sopivat kaikki ne henkilöt, jotka voivat huonosti.

Kawase Takara -hoito on suositeltavaa myös kovan fyysisen harjoittelun ja painonpudotuksen aikana, jolloin myös vapautuu suuria määriä kuona-aineita. Kawase Takara pitää huolen niistä kuona-aineista, jotka eivät muuten tule ulos luonnollista tietä. On aina hyvä tukea edellä mainittuja hoitoja tai elämänmuutostilanteita kuona-aineiden poistokuurilla.

Näin homma toimii

Pakkaus sisältää parillisen määrän laastareita. Yleisimmin käytetään kaksi laastaria 4 - 5 peräkkäisenä yönä, yksi laastari kummassakin jalkapohjassa. Laastareita pidetään jalkapohjissa (päkiässä, keskellä tai kantapäässä) 8 - 12 tuntia, minkä jälkeen ne poistetaan.

Normaalisti elimistön puhdistus tapahtuu 4 - 5 peräkkäisenä päivänä tai yönä. Tällöin on helppo huomata, kuinka laastarit tulevat päivä päivältä vähemmän ja vähemmän värjäytyneiksi. Jos henkilö käyttää paljon lääkkeitä tai hänellä on sairaus, joka lisää kuona-aineiden ja solumyrkkyjen kertymistä elimistöön, voi riittävän pitkä hoitokuuri kestää jopa 30 vuorokautta.

Kawase Takara -laastareita voi käyttää milloin tahansa, mutta tehokkaimmillaan ne ovat yöllä, unen aikana, sillä silloin lymfaelimemme ovat aktiivisimmillaan. Laastarit pysyvät hyvin paikallaan, mutta sukkia voi hyvin pitää jalassa hoitoöinä. Yön aikana laastariin kertyy paljon kuona-aineita, joiden vaikutuksesta se muuttaa väriään ja tuoksuaan. Laastari tummuu reagoidessaan ulos suodattuneisiin solumyrkkyihin. Muutaman yön säännöllisen käytön jälkeen laastarin värjääntyminen ja tuoksu vähenevät. Tämä johtuu elimistön solumyrkkyjen vähenemisestä.

Optimaalinen elimistön puhdistus on saatu aikaan silloin, kun laastari on käytön jälkeen miltei samanvärinen kuin käyttämätön laastari. Laastari on tehnyt tehtävänsä ja elimistömme on puhtaampi ja toimivampi. Jotta saavutettaisiin jatkuva hyvä olo, suositellaan noin viisi vuorokautta kestävää käsittelyä noin 3 - 6 kertaa vuodessa.

Seuraavassa kuvat puhtaasta ja yön yli jalassa olleesta laastarista.

Ennen käyttöäKäytön jälkeen

Kawase Takara valmistusaineet

Viinietikka (valmistettu koivusta, tammesta ja sakurapuusta) 87,60%, valkosipuli, anis, basilika, bergamotti(sitrus), kamomilla, rosmariini, piparminttu, laventeli, inkivääri, sahrami, muskotti, korianteri, mausteneilikka, fenkoli, kaneli, meirami, kaille-japanilainen kaali, japanilainen persilja, salvia, japanilainen sitruuna, kurjenpolvi, eukalyptus, perilla japanilainen, minttu, sipuli, appelsiini, leipähedelmä, salvia, timjami, artisokka, kalmus, hevoskastanja. Edellämainittujen lisäksi tärkkelystä (dextrin) käytetään sidosaineena ja turmaliinia (mineraali) aktivaattorina. Osuudet yhteensä 100%. Ei sisällä kitosaania.

Osta Kawase Takara jalkapohjalaastari Nettexistä hintaan 32,80 euroa per 10 kpl pakkaus.

Voit myös osallistua kilpailuun ja todeta laastareiden tehon itse! Täytä alle tietosi ja olet mukana arvonnassa! Arvomme kaksi pakettia. Yhdestä paketista riittää laastarit neljäksi yöksi.Arvonta suoritetaan 11.12.2009.

Tätä luvattiin

  • prosessi puhdistaa elimistöä, lisää elinvoimaa ja parantaa vastustuskykyä,
  • tehostaa luonnollista vastustuskykyämme ja ”lataa” elimistöämme,
  • parantaa verenkiertoa ja lisää aineenvaihduntaa,
  • aktivoi punaisia verisoluja, parantaa yöunta,
  • tehostaa solumyrkkyjen ja liiallisten kudosnesteiden poistumista elimistöstämme,
  • poistaa kipua, ahdistusta ja pahaa oloa.

Mitä mieltä oli testiryhmä?

Heli

Stressin ja flunssanpoikasten runtelema kehoni suorastaan huusi apua. Tartuin innolla tähän tilaisuuteen, vaikkakin aavistuksen epäilevästi. Toisaalta mitään hävittävääkään ei ollut, sillä kysymys on täysin luonnontuotteesta.

Laastareiden asettaminen jalkapohjaan oli helppoa ja vaihtelin hieman laastarin paikkaa kuurin aikana. Laastarin asettamisen jälkeen, noin puolen tunnin kuluttua, jalkapohjia alkoi hieman kuumottaa. Kehoon levisi rento ja rauhallinen olo. Vatsasta kuului outoa murinaa, mutta mitään kiputuntemuksia ei kuitenkaan ollut.

Nukuin kuurin aikana paremmin kuin normaalisti, mutta en osaa sanoa johtuiko se laastareista vai jostakin muusta. Heti aamulla herättyäni oli kiire vessaan ja elimistö suorastaan huusi vettä. Alunperin puhtaanvalkoinen laastari oli aamulla kovettunut ja värjäytynyt ällöttävän vihertäväksi. Hajukaan ei ollut kovin mairitteleva. Laastarin poiston jälkeen jalat jäivät tervamaisen tahmeiksi. Laastari kannattikin poistaa suihkussa ja töhnän sai helposti huuhdeltua pois jalkapohjista.

Kokeilu oli miellyttävä, lukuunottamatta laastarista leijailevaa hajua. Haju tarttui vuodevaatteisiin ja kuurin jälkeen näin tarpeelliseksi pestä kaikki petivaatteet. Vaikea sanoa, häiritseekö haju muita samassa mittakaavassa, vai onko kysymys vain oman nenäni valikoivuudesta. Mikäli käytetyn laastarin tuoksu jalostuisi tuotekehityksessä miellyttävämmäksi, näkisin itseni näiden tuotteiden kuuriluontoisena käyttäjänä jatkossakin.

Sirkku

Myönnän ryhtyneeni tähän testaukseen hieman epäluuloisesti. Kuinka nyt joku kangaspalanen voi imeä itseensä kehon kuona-aineita yön aikana? Ja miten laastari voi aamulla oikeasti olla täynnä vihreää töhnää?

Pyrin työntämään ennakkoluulot pois mielestäni ja ryhdyin testaamaan laastareita. Vaihtelin laastareiden paikkaa puhdistautumiskuurin aikana, sillä eri paikoissa vaikutuksen pitäisi sijoittua eri puolille kehoa. Varsinaista eroa näiden alueiden välillä en kyllä kuurin aikana huomannut.

Haju ei ole missään määrin mairitteleva, kun laastarin repäisee auki ja laittaa jalkapohjaan. Puhtaanakaan. Aamulla laastari oli kovettunut ja täynnä vihreää töhnää. En voi käsittää, mistä tämä töhnä oikein tulee… Haju oli aamuisin melko paha ja suihkun kautta oli ainut vaihtoehto tässä tapauksessa. Laastari pysyi kuitenkin hyvin paikoillaan koko yön eikä se kutittanut.

Varsinaista muutosta normaalin en laastareiden käytön aikana huomannut. Juon normaalistikin aamuisin yön yli seisonutta vettä melkoisen määrän ja vessaan menoakaan ei varsinaisesti tarvitse erikseen odotella. Nämä asiat toistuivat normaalisti kuurin aikanakin. Laastarien värjäytyminen ei myöskään vähentynyt kuurin aikana, josta päättelinkin olevan melkoisen täynnä erinäisiä lisä- ja kuona-aineita. Eli hyvin säilyvää sorttia siis!

Eräänä päivänä jalkalihakseni olivat rankan lihaskuntotreenin jäljiltä melkoisen jumissa ja suorastaan kosketusarat. Silloin päätinkin testata laastareita juuri raajojen alueelle eli laastari sijoitettiin tällöin kantapäähän. En tiedä, johtuiko vetreytyminen laastareista vai ajan kulusta yleensä, mutta lihaskipu oli helpottanut yön aikana ja jalkani olivat selkeästi palautuneet!

Maarit

Jalkapohjalaastarit vaikuttivat heti hauskalta tavalta huolehtia kehon kuona-aineiden poistosta. Japanilaiseen tyyliin iloisilla väreillä päällystetty pakkaus vain voimisti hilpeää vaikutelmaa.

Yksittäisten laastareiden pakkauksen avatessani tulvahti huoneeseen outo tuoksu, jotenkin tunkkainen, muttei mitenkään kuvottava. Laastareiden paikalleen asettelu oli helppoa. Pidin laastarit samassa paikassa suurin piirtein keskellä jalkapohjaa joka yö, jotta näkisin, tapahtuuko värjäytymisessä jotain muutosta.

Olen aika levoton nukkuja, ja ensimmäisen laastariyön jälkeen totesin, että jalkoihin on parasta laittaa sukat, jotta läpyskät pysyisivät tukevasti paikoillaan koko yön. Kun aamulla poistin laastarit, olivat ne värjäytyneet tumman vihreällä möhnällä erityisesti siitä kohdasta, joka oli pysynyt tiukasti ihoa vasten. Haju oli käytön myötä vain voimistunut.

Kuurin aikana en voi sanoa huomanneeni suurempia muutoksia omassa olossa tai laastareiden värjäytymisessä. Tämä saattaa ilmeisesti kieliä siitä, että kehooni on kertynyt erityisen paljon myrkkyjä, joiden kunnollinen poistaminen vaatisi pidempää kuuria.

Miia

Kehon puhdistuskuuri kuona-aineista kuulosti erittäin hyvältä, sillä olen viimeaikoina kiinnittänyt erityistä huomiota ruokavalioni lisäainepitoisuuksiin. Lisäaineita tulee helposti napsittua päivittäisen ruuan mukana, joten odotin jalkalaastarihoidon tulevan todella tarpeeseen.

Ensimmäiseen kertaan jalkalaastaripakkausta avatessa mieli oli odottavainen ja avoin. Pakkauksessa olevat jalkalaastarit tuoksuivat voimakkaasti yrttimäisiltä ja hieman tunkkaisilta, olematta kuitenkaan ällöttävän tai varsinaisesti pahan hajuisia.

Laastarit oli helppo painella jalkapohjiin, eivätkä ne alkaneet kutittaa tai tuntua epämukavilta edes yöllä. Yritin estää voimakkaan tuoksun leviämistä sänkyyni ja laastareiden liukumista pois jalkapohjasta laittamalla sukat yöksi jalkaani. Laastarit pysyivät yöllä hyvin paikoillaan, mutta voimakas tuoksu oli aamulla vielä huomattavasti voimakkaampi kuin illalla. No, päätin laittaa oman puhdistautumiseni lakanoiden tuoksun edelle. Suihkussa oli laastariyön jälkeen kuitenkin heti käytävä.

Laastarit värjäytyivät yöllä vihreiksi, enkä huomannut, että viikon kuluessa vihreän töhnän väri tai määrä olisi muuttunut. Tähän olisi varmasti tarvittu toinen kuuri putkeen. Jalkalaastarikuurin aikana huomasin juovani enemmän vettä ja vatsani murisseen pitkin viikkoa, vaikka olin kylläinen. Muutoin vatsani toimi normaalisti.

Fyysisen lisäksi oli kiinnostavaa huomata puhdistautumisen henkiset vaikutukset. Huomasin monesti ajattelevani, että nyt pitää katsoa mitä suuhunsa laittaa. Ei tehnyt mieli syödä epäterveellisesti, sillä tuntui, että tulos tulisi tuolloin olemaan kuuria lopettaessa sama kuin lähtötilanteessa. Fyysisen puhdistautumisen lisäksi myös henkinen tunne puhdistautumisesta oli siis mielestäni erittäin miellyttävä.

Kilpailu on päättynyt.

3.12.2009 klo 12:00

Kirjoita kommentti! (4 kommenttia)

Ei se tyhmä ole… (vierailija) 3.12.2009 12.46

Laastareihin meiltyneet voisivat kokeilla myös minulta saatavaa elimistöä puhdistavaa nestettä. Teho on taattu ja juoma maistuu ihan vedeltä sekä näyttääkin vedeltä! Vain 15 euroa litra! Pullotan juoman kotonani vanhoihin limupulloihin ekologisista syistä! Ostakaa niin puhdistutte! Janokin lähtee!

Taas on yksiä vedetty nenästä (vierailija) 3.12.2009 19.40

Joo. Eiköhän ne nuo laastarin sisältämät aineet vain tummu yön aikana. Miksi ihmeessä erityisesti jalkapohjista irtoaisi tätä mysteeristä kuonaa?

Kitkerän kateellinen (vierailija) 3.12.2009 21.30

Jep. Viinietikkaan sotkettu valkosipuli ynnä muut mausteet hapettuvat ja sekoittuvat muutamassa tunnissa pahanhajuiseksi töhnäksi. Kuonan kulkuun jalkapohjien läpi uskova ihminen on melko varmasti altis myös itsesuggestiolle ja tuntee vaikka minkälaisia rentoutumisvaikutuksia siinä ylimääräistä vettä huomaamattaan lipittäessään. Laastarin paha hajukin tuntuu vähenevän, kun siihen tottuu, aivan kuin mihin tahansa hajusteeseen.

Tuo olisi ollut halvalla valmistettava ja tuottoisa keksintö, oikein harmittaa, kun joku japanilainen meni sen keksimään ensin.

Huijausta (vierailija) 26.8.2012 10.59

Poistaa kuonat myös jääkaapin ovesta. :) Laastarissa on aineita, jotka muuttavat väriä kostuessaan. Voit testata sen yksinkertaisesti kastamalla laastarin puhtaaseen veteen…

http://www.amazon.com/gp/richpub/syltguides/fullview/R36WGF0IR5ND2C

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

SEURAA MEITÄ!

FacebookInstagramPinterestTwitterRSS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kerran viikossa sähköpostiisi uusimmat artikkelimme, testimme ja kilpailumme.
 


 

YHTEISTYÖSSÄ

  • Voita syystakki!

  • knorr

  • hillot

KESKUSTELUISSA