EmediateAd

Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Soini, Veini

 

Ellien Muoti & kauneus -osiosta löydät muodin ja kauneuden viimeisimmät tuulet. Äänestä suosikkityyliäsi Kaksintaistelussa ja seuraa muotiblogeja!

Nuoret suunnittelijat

  • Island – Antti Asplund ja Youth vs. Future yhdistivät esteettiset näkemyksensä

    Island on lokakuussa 2010 avattu vaatetukseen ja asusteisiin keskittynyt myymälä Helsingin Iso Roobertinkadulla. Liikkeen jakavat ja omistavat suunnittelija Antti Asplund sekä Youth vs. Futuren suunnittelijat Laura Vartio ja Janni Hyvärinen.

  • Kooky Gems on silkkaa poppia

    Helsinkiläinen Kooky Gems valmistaa koruja ja hiuskoristeita sekä jonkin verran myös muita asusteita. "Tuotteemme ovat Poptaidetta korujen muodossa", Kooky Gemsin omistaja Reetta Kiuru maalailee. Hän kuvaa Kooky Gemsin koruja myös huomiota herättäviksi ja sellaisiksi, jotka levittävät hyvää mieltä ympärilleen.

  • gTIE – Yksilöllisyys, kotimaisuus ja laatu etusijalla

    gTIEn tarina alkoi, kun Jenni Ahtiainen teki ensimmäisen gTIE-kravattinsa syksyllä 2006. Kravatti oli harmaasta farkkukankaasta tehty kapea kravatti, jonka keskellä kulki ylhäältä alas punainen tikki. Jennin mielestä kravatti kuvasi häntä täydellisesti: arkisen harmaa denimpimu, joka pitää yksinkertaisista asioista.

Muoti ja kauneus -keskusteluissa