EmediateAd

Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Soile, Soili, Soila

 

Ellien Muoti & kauneus -osiosta löydät muodin ja kauneuden viimeisimmät tuulet. Äänestä suosikkityyliäsi Kaksintaistelussa ja seuraa muotiblogeja!

 • Fashion Week Stockholm: Part II

  Eli hetkeksi vielä takaisin viimeviikkoisille Tukholman muotiviikoille. Käväistyäni kotona vaihtamassa jalkaani mukavammat jalkineet (Valentinon kitten heel rockstuds, I love you!) suuntasin Björn Borgin järjestämille pre-fashion show illallisille Berns Bistroon mistä löytyi "vaikka ketä" suomalaisia bloggareita.  

 • New Beginnings

  Syksy on aina symbolisoinut itselleni paljon enemmän uuden alkua kuin esimerkiksi uusivuosi. Syksyn alussa, juuri tähän vuodenaikaan, on kyllä jotain ihan erikoista taikaa. Lomakausi on ohi, on aika palata takaisin arkeen joka kuitenkin, useimmiten, kesän jälkeen näyttää toiselta kuin aikaisemmin. Muistan elävästi vieläkin kesälomien jälkeisen koulunalkamiset. Loppukesän jo vähän syksyisen tunnelman – suht lämpimät päivät mutta jo pimenevät illat. Vastateroitetut lyijykynät uudessa koululaukussa. Sen kihelmöivän odotuksen siitä, mitä uusi kouluvuosi toisikaan tullessaan.

 • Fashion Week: Part I

  Kuten jo kertoilinkin, tiistaina täällä Tukholmassa alkoivat muotiviikot. Selvittyäni suht kunnialla (toivon mukaan) haastattelusta, oli aika siirtyä Filippa K:n näytökseen Kungsträdgårdenin lähellä. Bongasin sisäpuolen tiloista ystäväni joka on Filippa K:lla töissä ja tämä viittoili mut sisään seuraamaan viime hetken valmisteluja ennen näytöksen alkamista. Tällä kertaa käytössä ei siis ollut perinteinen catwalk vaan mallit, valitut kevään/kesän -15 asut päällä, seisoivat tilan keskellä.

 • For Sale

  Stockholm by me

  Olen käynyt vaatekaappiani taas läpi, myynnissä tällä kertaa seuraavaa:
  I’m selling  some stuff:

 • Dermaroller – Mikroneulaushoito nuorentaa ihoa

  Mikroneulakäsittelyä suositellaan esimerkiksi arpien ja pigmenttimuutosten sekä ryppyjen ja muiden ihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Parhaimmillaan ihoa elvyttävät tulokset ovat niin hyviä, että mikroneulaus voi olla vaihtoehto kauneuskirurgialle. Ellit kävi tutustumassa hoitomenetelmään Kauneushoitola Minna Dahlassa.

 • Fashionista Alert

  Stockholm by me

  Muotiviikot (tai -päivät, jos tarkkoja ollaan) eli Fashion Week Stockholm alkaa huomenna tiistaina täällä Tukholmassa. Tykkään muotiviikoista tapahtumana ihan vaan jo senkin takia, että Tukholman muuten ihan tyylikäs, mutta ehkä hieman homogeeninen katutyyli saa näiden päivien aikana näytöksissä ravaavien muoti-ihmisten takia melkoisen piristysruiskeen.

 • invisibobble – Osallistu ja voita suosittuja puhelinlankahiuslenkkejä!

  invisibobble-hiuslenkit haastavat perinteiset hiuslenkit hellävaraisuudellaan. Ja ovatpa ne kaiken lisäksi myös aika kivannäköisiäkin! Osallistu kilpailuun ja voit voittaa niitä omaksesi!

 • Tom Ford to Stockholm

  Stockholm by me

  Kaikille Tom Ford -faneille ilouutisena kerrottakoon, että Tom Fordin parfyymejä ja kosmetiikkaa saa Tukholmasta syyskuun loppupuolesta lähtien.  Ensialkuun Åhléns Citystä, sitten pikkuhiljaa tavaratalo NK:lta ja lopulta myös valituista Kicks-putiikeista. Meidän New Yorkin matkalla en kovinkaan paljoa ehtinyt lasten mukanaolon vuoksi shoppailemaan, mutta ostoslistalta löytyi juurikin kaksi Tom Fordin huulipunaa jotka myös ostin. Tässä valikoimien vaaleimmat sävyt eli ”26 Vanilla Suede” ja ”12 Nude Vanille”, aivan ihanan laatuisia ja sävyisiä molemmat. Pidän myös monista Tom Fordin tuoksuista, varsinkin myskimäinen ”White Suede” oli mun mielestä ai-van ihana joten mikäs sen mukavampaa kuin että näitä ihanuuksia voi käydä testailemassa pian täältä kotikonnuillakin. Hiukan jäin tosin miettimään, minkälaisia hintoja täällä Tukholmassa tuotteista tullaan pyytämään – jos huulipunia myydään kotimarkkinoilla eli USAssakin $50 (auts) kappalehintaan niin miten sitten täällä…

 • Everybody on Board

  Stockholm by me

  Vielä hetkeksi takaisin Suomeen ja meidän kotimatkaan laivalla Helsingistä Tukholmaan. Silja Serenade on hiljattain läpikäynyt pienen kasvojen kohotuksen, joten olikin mielenkiintoista päästä katsomaan miltä uusittu ilme näytti. Laivamatka oli pojille odotettu juttu ja täytyy sanoa, että tämä oli omastakin mielestäni ehdottomasti paras laivareissu ever.

Uusimmat kommentit

Nuoret suunnittelijat

 • KAKSITVÅ alkoi särmikkäistä koruista

  Suunnittelijakaksikko Marjo Kuusinen (TaM*) ja Piia Keto (TaM*) pyörittävät yhdessä KAKSITVÅ-vaatemerkkiä Helsingissä. Keto ja Kuusinen tapasivat yli 10 vuotta sitten punkbändin keikalla pienessä suomalaisessa kaupungissa. He ovat tunteneet jo niin kauan, että suunnittelu yhdessä on vaivatonta.

 • Nordenfeldt on tummasävyinen ja elegantti vaatemerkki

  Nordenfeldt on vuonna 2008 perustettu brändi, joka panostaa korkealaatuisten vaatteiden suunnitteluun ja tuottamiseen. Brändin perustajan Julia Trompertin designissa huokuu tummasävyinen eleganssi.

 • Suomalaisuus on tärkeää Month of Sundays -vaatemerkille

  Month of Sundays on vuoden 2011 alussa lanseerattu tuotemerkki, joka syntyi haaveesta luoda naisille ajattomia ja keskenään helposti yhdisteltäviä vaate-ja asustemallistoja.

Muoti ja kauneus -keskusteluissa