EmediateAd

Ellit

Ellit onnittelee nimipäiväsankareita:

Helena, Elena

 

Ellien Muoti & kauneus -osiosta löydät muodin ja kauneuden viimeisimmät tuulet. Äänestä suosikkityyliäsi Kaksintaistelussa ja seuraa muotiblogeja!

Nuoret suunnittelijat

  • Pisto pistää muodin uusiksi

    Piston takana vaikuttava suunnittelija Annika Rantala on niittänyt mainetta lahjakkaana suomalaisena suunnittelijana. Annika on materiaalilähtöinen suunnittelija, joka inspiroituu väreistä. Todellisen inspiraation iskiessä ideat piirtyvät muutamalla viivalla vaikka taskusta löytyvään kuittiin.

  • House of SYYS on rouhea, kokeileva ja uskaltava asustemerkki

    House of SYYS on unisex-asustemerkki, jonka vahva ja omaleimainen ote on ihastuttanut erityisesti rohkeita ja kokeilunhaluisia ihmisiä. House of SYYS sai alkunsa, kun merkin perustanut suunnittelija Marinella Ruusunen kyllästyi häntä miellyttävien asusteiden haastavaan etsimiseen.

  • Lumi – Hurmaavat nahkalaukut

    Lumi sai alkunsa vuosituhannen vaihteessa New Yorkissa, ranskalais-suomalaisen suunnittelijaduon toimesta. Sanna Kantola, tuolloin vielä Ralph Laurenin laukkumalliston suunnittelija, ja Bruno Beaugrand, joka työskenteli Tiffany’sin teollisena muotoilijana, alkoivat suunnitella asusteita lumenvalkoisesta huovasta käyttäen nimeä Lumi.

Muoti ja kauneus -keskusteluissa