Anna & Ellit

EmediateAd

 

 • Loma

  7.8.2013 18:42:43

  Moikka! Kuten olette surkeasta bloggaustahdista jo varmaan huomanneet, blogin päivittäminen on mulle tällä hetkellä lähes mahdotonta. Tämä seikka on auttanut päätöksenteossa koko bloggaamisen suhteen; Kotirouva Lontoossa lähtee lomalle. Kun palaan blogilomalta teen sen vähän erilaisissa merkeissä. Mulle on lyhyen "bloggausurani" aikana hahmottunut selkeämmin millaista blogia haluaisin pitää, joten loman jälkeen aloitan uudessa blogiosoitteessa (ihan itsenäisesti, ei portaalin alla), uudella blogin nimellä ja muutenkin vähän erilaisin tuulin. Mua voi siihen saakka seurata Instagramissa, josta on tullut mulle vähän kuin blogin korvike näinä hiljaisina blogiviikkoina plus ilmoittelen sen kautta sitten uudesta blogiosoitteestani kun sen aika on. Laitan uuden blogiosoitteeni myös vanhoille, tutuille Kotirouva Lontoossa Blogspot -sivuille, jotka löytyvät tästä. Vaihdan myös Bloglovinissa blogin osoitteen vanhaksi Blogspot -osoitteeksi, jotta sitä kautta blogeja seuraavat saavat ilmoituksen sitten kun uusi blogi on valmis.

  Kiitos miljoonasti kaikille mahtaville lukijoille, jotka olette jaksanut seurata blogiani. Kommunikointi lukijoiden kanssa on ollut mieltä lämmittävää, piristävää, inspiroivaa, hauskaa ja onpa se myös joskus saanut hiljaisen raivon valtaan tai nauramaan ääneen. Se on ollut myös jollain tasolla opettavaista ja silmiä avaavaa. Olen tavannut blogin kautta mahtavia tyyppejä, joiden kanssa yhteydenpito tuskin loppuu tähän. 

  Hauskaa loppukesää kaikille ja "nähdään" muutaman viikon päästä uusissa maisemissa. 

  As you might have guessed based on my poor blogging recently I simply don't have the time to update it at the moment. This has helped me to make a decision; Kotirouva Lontoossa is going on a holiday. In fact this is the end for it in its current format and location. I've finally figured out what kind of a blog I in fact would like to write. Therefore after my blogging break I will be starting a new one but in a different address, under a different name and a bit different its content too. Until that you can follow me on Instagram, which seems to have become my blog substitute in the recent weeks. (Hooked!!) As soon as I get the new blog up and running I will inform about it on Instagram plus on my old blog address, which you can find here. I will change my Bloglovin account into the old address too so that anyone who follows me through it will get a notification when the new blog is ready. 

  A million thank you for all of you who have followed my blog. It's been such a pleasure interacting with you in the comment box and via email. Have a lovely rest of the summer, stay tuned and "see you" soon!

  Minna x

 • Rantailta

  30.7.2013 13:09:10

  Plage Keller

  Elämä ilman Internet -yhteyttä tai ilman KUNNOLLISTA Internet -yhteyttä tuntuu kovin hankalalta nykyään. Eikö ole hullua? Ei siitä ole kovin kauan kun meillä ei edes ollut kännyköitä saatika sitten kännyköissä mukana kulkevaa Internetiä.

  Jostain syystä Internet täällä Ranskassa ei ikinä toimi yhtä hyvin kuin kotona Lontoossa. Juuri nyt me ollaan veneellä, mikä ei auta asiaa. Tekee bloggaamisesta vähän hankalaa. Tässä kuitenkin yksi postaus ja kuvia eräältä, ihanalta rantaillalta. Myöhäiset iltapäivät ja illat ovat mulle se paras aika päivästä. Kaikki näyttää mielettömän kauniilta ja jotenkin illoissa on täällä se oma fiiliksensä.

  Life without Internet connection or without PROPER Internet connection feels difficult these days. Isn't that mad? It's not that long ago that we didn't even have mobile phones let alone Internet let alone Interet on our phones, everywhere with us. For some reason the connection here in France is nowhere near as good as back home in London. Right now we're boating as well, which doesn't help matters. It makes blogging rather tricky. I managed to rust up a quick post again though. This time with some pictures of one beautiful evening on the beach. Late afternoons and evenings are my favourite time of the day here. Everything looks so beautiful, the atmosphere is incredible. 

  Me herkuteltiin ihanilla jälkkäreillä mun lempirannalla Plage Kellerissä.

  We treated the kids (and ourselves) to some yummy desserts at my favourite beach Plage Keller.

  Aurinkotuolit olivat jo tyhjentyneet. Normaalisti he sulkevat rantansa puoli kahdeksalta, mutta ystävällisesti pitivät sitä meille auki pidempään.

  The sunbeds had already emptied. They normally close the beach at 7.30pm but were kind enough to let us stay for longer.

  Plage Keller

  A little fashionista on the beach.

  Plage Keller

  And another one with a bucket.

  All my pedicures this summer have been either the darkest purple or a bright pink.

  The kids loved to be on the beach so late. And passed out as soon as we got them in the car to go home...

  Minna x

 • Yksi Vee

  27.7.2013 15:56:20

  1-vuotisjuhlat

  Meidän pienempi prinsessa täytti kymmenisen päivää sitten yksi vuotta! Niin se aika rientää... Hänen juhlavierainaan oli oman siskon lisäksi neljän, pienen tytön sisarusparvi. Juhlat järjestettiin lähinnä sen takia, että voin vuosien päästä näyttää hänelle kuvia tapahtumasta. Neiti itse tuskin ymmärsi päivän olevan sen erilaisempi kuin muutkaan päivät. Tai itse asiassa päivä oli hänelle aika spesiaali; hän sai maistaa elämänsä ensimmäistä kertaa kakkua ja vielä kahta eri makua. Laitoin herkut hänen eteensä syöttötuoliin ja annoin sotkea niin paljon kuin sielu sieti. 

  Our younger princess turned one less than two weeks ago. We had a little party for her, mainly to be able to take some pictures and show them to her when she's older. As guests we had four little girls, sisters in fact. We got her some yummy cakes and what probably made the day special for her was that she ate some for the first time in her life. I put some cake in front of her and let her tuck in and make as much mess along the way as she wanted.

  1-vuotisjuhlat

  Meidän kunniavieraat olivat hankkineet Vauvalle mahtavan kruunun ja taikasauvan.

  Our party guests got her a very pretty tiara and a magic wand.

  1-vuotisjuhlat

  Kakut haettiin paikallisesta leipomosta.

  1-vuotisjuhlat

  Seuralaisena kakkuostoksilla oli 6-vuotias pikkuneiti. Hän valitsi yllä näkyvän suklaakakun ja sen päälle MIkki Hiiri -kynttilän. Johan oli hyvä valinta. Kakku oli enemmänkin kuin suuri suklaamousse. Taivaallista! Ranskalaiset osaavat leipomotuotteensa.

  We got the cakes from a local patisserie. They were heavenly! The French know their cakes.

  1-vuotisjuhlat

  Minä valitsin suklaakakun lisäksi mansikkakakun lähinnä Tytön hyväksi, hän kun ei voi sietää suklaata. 

  1-vuotisjuhlat

  Ilmapallojakin me puhallettiin.

  1-vuotisjuhlat

  Ja Vauva sai lainata Tytön hattua, joka jo vilkkuikin tässä postauksessa.

  1-vuotisjuhlat

  1-vuotisjuhlat

  Tässä juhlakalu hiipii terrorisoimaan juhlien pienimpiä, eli 6-kuisia kaksostyttöjä. Luulin muuten jokin aika sitten, että Vauva lähtisi liikkeelle aiemmin kuin Tyttö aikanaan, mutta olin väärässä. Hän kulkee vieläkin nelinkontin, ellei saa tukea jostain. Tyttö oli 13-kuukautta vanha kun lähti kävelemään, saa nähdä lähteekö Vauva vielä edes silloin.

  Here she is on her way to terrorise two little twin babies. A while ago I thought that she would start walking sooner than my older one did but it didn't happen; she's still on all fours. The older one was 13 months when she started, let's see how much longer until the little one does. 

  1-vuotisjuhlat

  Ihana päivä ja niitä kuvia saatiin roppakaupalla. (Tämän hetkinen Ranskan kesän kuvasaldo: n. 2500 kuvaa...)

  Lovely day and I managed to get lots and lots of pictures. (Picture count for this summer is about 2500 at the moment...)

  Minna x

 • Rustic Villa

  25.7.2013 18:16:47

  Mougins Villa

  Meillä oli ja tulee olemaan täällä tänä kesänä paljon hyviä ystäviä lomailemassa. Yhdet sellaiset vuokrasivat itselleen huvilan Mouginsin alueelta. Mougins on kaunis, vanha, pieni kylä Cannesin yläpuolella, sisämaassa. Vaikka se ei ole rannikosta kaukana, on siellä silti aika erilainen fiilis. Ystäviemme vuokraama huvila oli todella kaunis, kodikas ja viihtyisä ja kalustettu mielestäni hyvin ympäristöönsä sopivaksi. Näpsin siitä paljon kuvia omaan inspiskansioon. Jos pääsisin joskus vielä sisustamaan lomahuvilaa ottaisin siihen vaikutteita tästä. Se ei ole sataprosenttisesti omaa makuani vastaava, mutta sen yleisfiilis ja monet erilliset elementit ovat ja niitä olisi kiva yhdistellä modernimpien juttujen kanssa. Sisustuspostaukset tuntuvat olevan paljon pyydettyjä, joten ajattelin jakaa osan kuvista teidän kanssa.

  I visited such a pretty Mougins villa the other week that I couldn't resist snapping pictures of it. I loved the rustic finishings and if I was ever decorating a villa I would use these pictures as inspiration. Not all of it was exactly to my taste but the overall feel certainly was. It would be fun to combine rustic elements with some more modern ones. I thought the decor was also very fitting to Mougins, a beautiful hillside village above Cannes.

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Mougins Villa

  Minna x

 • Illan Asu 24/06/2013

  24.7.2013 15:15:56

  Pink J Crew Top

  Tältä näyttävät kovassa kiireessä otetut asukuvat hommaan pakotetun puolison ottamana! Tästä on jo muutama viikko aikaa. Silloin oli vielä mahdollista pukeutua farkkuihin iltaisin, mutta tällä hetkellä se ei tunnu miellyttävältä ajatukselta. Lämpötila putoaa öisin vain muutaman asteen, joten olen elänyt mekoissa viime viikot. 

  This is what outfit pictures look like when you're in a serious rush and pretty much forcing your other half to take them regardless. This was a few weeks ago, after we had just arrived in France. It was still possible to wear jeans out to dinner but that is no longer the case as it only cools down a few degrees at night. It's dresses all the way at the moment.

  Pink J Crew Top

  Pink J Crew Top

  Silk T: J Crew / Jeans: Mih (Marrakech) / Shoes: Gionvito Rossi / Clutch: YSL / Bracelet: Hermes

  Minna x

 

 

Heippa ja tervetuloa blogiini! Olen kolkyt ja risat nainen. Asun Lontoossa brittiavomieheni ja kahden pienen tyttäreni kanssa. Aloitin Kotirouva Lontoossa -blogin saadakseni itselleni kivan projektin, kun keväällä 2012 jätin urani Cityssä taakseni jäädäkseni kotiin lasteni kanssa.

 

Blogini on pinnallinen kurkkaus elämääni Lontoossa – matkustelua, muotia ja kaikkea naisellista ja turhamaista unohtamatta. Kommentit ja emailit otan kiitollisena vastaan. Toivottavasti viihdyt!


Ota yhteyttä: kotirouvalontoossa(a)gmail.com

 

 

Tilaa RSS-syöte!Tilaa RSS-syöte

Tykkää Facebookissa!Tykkää Facebookissa

InstagramSeuraa Instagramissa

 
Blogilistabloglovin

 

BLOGIARKISTO