Anna & Ellit

EmediateAd

 

Uudet hiukset

Mulla on uudet hiukset :) Tai paremminkin uusi väri. Olen jo pidempään halunnut megavaaleasta tukastani eroon ja jotain hieman tummempaa ja luonnollisempaa tilalle. Siksi mulla oli se järkyttävä juurikasvukin niin pitkään, sillä se oli paras keino kampaajan nähdä kunnolla oma värini. Näin oikean tummuusasteen löytäminen oli helpompaa, eikä juurikasvu toivottavasti parin kuukauden päästä loista niin selkeästi. 

Tässä on siis pohjaväri tummempi ja päällä vaaleita raitoja. Onnistui mielestäni ihan ok, ainakin jos vertaa viime kertaan muutama vuosi sitten, jolloin tukastani tuli lähes musta. Nyt olin jo toipunut järkytyksestä ja uskaltauduin taas yrittämään uudestaan ;) Vihdoinkin löytyi kampaaja, jonka kanssa olimme samalla aaltopituudella. Hiukset tuntuvat nyt terveemmiltä ja aamulla kihartaessani suoristusraudalla latvoja, huomasin ilokseni niiden olevan myös taipuisammat. Aikaisemmin tukkani olisi ollut lähes piikkisuora tähän aikaan illasta pitkän päivän päätteeksi.

Uskallankohan kysyä mitä te tykkäätte..? :)

Madeleine

18.12.2012 klo 18:36

Jätä kommentti

Kirjoita kommentti! (12 kommenttia)

Kotirouva Lontoossa Maria 18.12.2012 19.15

Minä tykkään! :-) Ja ymmärrän muuten hyvin halusi ”tummentaa” hiuksia, sillä mulla itsellä on aina sama fiilis joka kesän jälkeen, kun hiukset vaalenevat vähän turhan vaaleiksi ja juurikasvu näyttää lähes mustalta kontrastina.

Latiffa (vierailija) 18.12.2012 19.27

Tosi kiva :) Olen itsekin vaalentanut jo muutaman vuoden hiuksiani ja viime vuonna eka kertaa kokeilin talvella samaa hiemen punertavaa sävyä. Toimii.

Marre_ 18.12.2012 20.33

Tosi hyvä väri! Olen ehkä puolueellinen koska munkin kampaaja laittaa nykyään vain raitoja, ei vaaleaa väriä koko päähän, tykkään kovasti omasta ja sinun :) On luonnollismpi ja helpompi sen juurikasvun kanssa.

Maribel (vierailija) 18.12.2012 20.46

Tykkään! Ja mahtavaa, että olet löytänyt kampaajan samalta aaltopituudelta. Se on tärkeää! :) On niin kurjaa jos menee kampaajalle hemmoteltavaksi, mutta lopputulos ei olekaan sitä mitä oli ajatellut.

BirdieLady (vierailija) 18.12.2012 21.02

Underbart! Eiks oo kauheeta jos ei löydä kampaajaa kenen kanssa ajatukset synkkaa. Kuinka monta kertaa on tullut ulos kampaajalta kyyneleet silmissä….Monta! Hyvää Joulua ja kiitos vaan että olen ihan koukussa blogiisi nykyään, hyvää suomen kielen ylläpitoa samalla…

Madeleines Dream Madeleine 18.12.2012 21.52

Maria: Kiva! :) Taitaa aika monella olla sama, että talveksi haluaa vähän tummempaa ja kesällä taas vaaleampaa. Mulla oli kans jo niin auringon vaalentamat hamppulatvat yhdistettynä siihen kauheaan maantienväriseen juurikasvuun, että huh huh… Sulla on niin kauniit, paksut ja terveet hiukset, eikä juurikasvukaan näytä yhtään liian tummalta, ettei sulla ei ole mitään hätää kuules :)

Latiffa: Kiitos! :) Vaihtelu virkistää, eikö totta? Ja varsinkin itselläni tunnen myös selkeän eron hiuksissani. Vaalennus on kuluttanut tukkaani aika lailla ja se myös näkyi. Nyt olen päättänyt saada hiukseni jälleen kuntoon.

Marre: Voi kiitos! Tykkään kyllä itsekin muutoksesta, oli vain aika kovan työn ja tuskan takana, että löytyi lopultakin kampaaja, joka ymmärsi mitä haen. Luonnollisuus on pop ;)

Maribel: Ihanaa, tosi kiva! :) Se on kyllä tärkeää. Olen niin monet kerrat lähtenyt enemmän tai vähemmän pettyneenä kotiin. Aina ei vaan ajatukset mene kampaajan kanssa yksiin, mutta kun hyvän lopulta löytää niin se vähän kuin lottovoitto ;)

BirdieLady: Tack so mycket! :) No on! Tiedän mistä puhut, hiukset on naisille tärkeä asia. Monta kertaa olen mennyt suoraan kampaaajalta kotiin toivoen hartaasti ettei kukaaan tuttu vaan tule vastaan ;) Hyvää Joulua myös sulle ja kiitos kuuluu itsellesi, kun jaksat seurata blogiani! Tosi mahtava tietää, että kiinnostusta löytyy :) Toivottavasti mulla ei ole kauheasti kielioppivirheitä… ;)

J / World by J (vierailija) 19.12.2012 10.33

Tosi kiva ja luonnollinen väri! Näytät todella hyvälle! Tosin näyttäisit hyvälle vaikka missä hiusvärissä ja asussa! :)
xx J

Madeleines Dream Madeleine 19.12.2012 17.07

Kiitos paljon J! Tuota, sä et olekaan nähnyt mua siinä lähes mustassa, tai punaisessa tukkavärissä ;D Eli en siis valitettavasti näytä, mutta kiitos silti kauniista kommentista! :)

Accountant (vierailija) 21.12.2012 10.39

Tosi hyvän näköinen ja luonnollinen. Suosittelen jatkossakin! :)

Madeleines Dream Madeleine 21.12.2012 20.32

Accountant: Kiitos! Tykkään kyllä itsekin, eli taidanpa jatkaa seuraavalla kampaajakäynnillä samalla linjalla…:))

AnuE (vierailija) 26.12.2012 18.25

Ihanat hiukset! Malli on samalla naisellinen ja särmikäs. Pakahdun uteliaisuudesta, joten kerro heti millä kampaajalla kävit.

Madeleines Dream Madeleine 27.12.2012 18.09

AnuE: Kiitos kovasti! Kävin semmoisessa kampaamossa kuin Blackout, sijaitsee Helsingissä Kasarmikadulla. Voin kyllä suositella lämpimästi :)

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin! 

Oletko sinäkin hulluna kenkiin, rakastat matkustamista ja iloitset kuin pieni lapsi uusista vaatteista? Niin minäkin!

 

Olen kolmekymppinen nainen, joka nauttii yhtälailla rauhallisesta maalaismiljööstä omakotitalossa yhdessä aviomiehensä kanssa kuin suurkaupungin hektisestä menosta New Yorkin sykkeessä. Blogistani löydät päivänasuja, tyyliä, muotia ja trendejä höystettynä matkakuvilla sekä kosmetiikkatestailuilla unohtamatta elämää siinä sivussa.

 

Tätä blogia ei tehdä vakavalla naamalla, vaan positiivisella otteella pieni pilke silmäkulmassa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Ota yhteyttä: madeleinesblog(a)gmail.com


 

Tilaa RSS-syöte!Tilaa RSS-syöte

Tykkää Facebookissa!Tykkää Facebookissa

Blogilistabloglovin

 

BLOGIARKISTO

KOMMENTIT