Anna & Ellit

EmediateAd

Costo elää

Coston Kombai-hattuCoston hauskoissa hatuissa, laukuissa ja lompakoissa yhdistyvät laatu, ekologisuus ja ajaton tyylikkyys.

Costo on suomalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita ja ekologisia asusteita sekä designtuotteita. Asusteita tehdään niin sarjatuotantona kuin uniikkeina ratkaisuinakin. Materiaalina käytetään teollisuuden ylijäämämateriaaleja.

Coston takana on kolme muotoilualojen koulutuksen saaneesta ja vahvan käsityökokemuksen omaavasta nuorukaisesta. Costo syntyi syksyllä 2006 toteuttamaan perustajajoukkonsa omintakeista visiota muotoilusta ja vastaamaan heidän tarpeeseensa tehdä asioita omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Coston tuotteissa pyritään yhdistämään laatu, ekologisuus ja tyylikkyys. Aloituspääoman niukkuus johti innovaatioihin, jotka ovat nykyään Coston toiminnan ytimessä. Merkittävin näistä liittyi materiaaleihin ja niiden hankintaan. Ekologisuuteen tähtäävät arvot ja niukat resurssit johdattivat Coston käyttämään teollisuuden ylijäämämateriaaleja.

Laukku FF1001Laukku KE1002

Coston lippulaiva ja myydyin tuote on Kombai-hattu, jonka päällä keikkuu hauska tupsu. Värivaihtoehtoja ja materiaaleja on jokaiseen makuun. Coston tuoteperhe on sittemmin laajentunut kattamaan laukut, lompakot, pyykkisäkit ja monet uudet hattumallit.

Costolaiset arvostavat ekologisuutta ja tekemisen laatua, mikä näkyy laadukkaiden materiaalien ja työtapojen yhdistelmässä. Mitä paremmin tuote on valmistettu, sitä kauemmin se täyttää tehtävänsä parantaen tuotteen ekologisuutta. Kysynnän kasvaessa Coston tuotanto on siirretty naapurimaahan, mutta vankan kokemuksen ja käsityötaustan ansiosta kaikkia vaiheita voidaan seurata tarkasti. Materiaalien osalta Costo pyrkii toimimaan ekologisesti valmistamalla tuotteensa suurimmaksi osaksi teollisuuden ylijäämämateriaaleista.

Coston hattuja

Costo pyrkii tuottamaan ajattomia tuotteita, joiden käytettävyys ei ole riippuvainen muotimaailmasta. Coston tuotteet eivät siis kestä vain ajan hammasta, vaan ne pyrkivät pois kertakäyttökulttuurissa, jossa nopeasti vaihtuvat trendit pakottavat ihmiset jatkuvaan tyylilliseen muuntautumiseen. Coston hattua saattaa pitää päässään yhtä lailla elegantti eläkeläisrouva kuin televisiosta tutut Extreme Duudsonit.

Tutustu verkkokauppaan ja katso lista Coston tuotteita myyvistä liikkeistä!

Coston lompakot ja kännykkäkotelot

Kilpailu on päättynyt.

27.3.2010 klo 6:00

Kirjoita kommentti! (1 kommenttia)

icewoman (vierailija) 28.3.2010 08.14

kivoja ja hauskoja hattuja..ja hieno ajatus: pois tästä kauheesta ”kerskakulutuksesta”; valmistukseen käytetty kierrätysmateriaaleja..täys kymppi siitä, ja kyllä niistäkin matskuista voi saada aikaseks tosi hyvännäköstä tavaraa…(hyvä costo - kiva osto), hi!

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

SEURAA MEITÄ!

FacebookInstagramPinterestTwitterRSS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kerran viikossa sähköpostiisi uusimmat artikkelimme, testimme ja kilpailumme.
 


 

YHTEISTYÖSSÄ

  • Voita syystakki!

  • hillot

  • Fasetti

TYYLIÄ

Style

KESKUSTELUISSA