Anna & Ellit

EmediateAd

KAKSITVÅ alkoi särmikkäistä koruista

KAKSITVÅSuunnittelijakaksikko Marjo Kuusinen (TaM*) ja Piia Keto (TaM*) pyörittävät yhdessä KAKSITVÅ-vaatemerkkiä Helsingissä. Keto ja Kuusinen tapasivat yli 10 vuotta sitten punkbändin keikalla pienessä suomalaisessa kaupungissa. He ovat tunteneet jo niin kauan, että suunnittelu yhdessä on vaivatonta.

Vuonna 2005 KAKSITVÅ alkoi pienimuotoisena kokeiluna korujen ja laukkujen parissa. Niiden kysyntä ylitti odotukset ja suunnittelijat päättivät aloittaa merkin täysipainoisen kehittämisen. KAKSITVÅ laajeni naisten ja miesten vaatteiden, asusteiden sekä kodinsisustustuotteiden suunnitteluun.

Merkin nimi muodostuu sanasta kaksi suomeksi ja ruotsiksi. Nimi syntyi uudesta ystävyyssuhteesta suomenruotsalaisiin kaksosiin, joiden erilaiset persoonat inspiroivat suunnittelijoita.

* Taiteen maisteri

PitsikorujaRistipistokuosi

KAKSITVÅ on särmikäs, humoristinen, aito ja kehittyvä. Tuotteissa huomaa, että suunnittelijoilla on yhdessä kivaa niitä tehdessä. Inspiraatio suunnitteluun tulee kaikesta mitä ympärillä tapahtuu - elämästä Helsingin kaduilla yhdistettynä suunnittelijoiden juuriin maaseudulla. Marjo on lähtöisin Janakkalassa ja Piia Jaalasta.

Mallisto käsittää tuotteillaan kokonaisen elämäntyylin. Mallisto sisältää laukkuja, koruja, asusteita ja vaatteita. KAKSITVÅn vahvuus on erilaisten materiaalien yhdistelyssä, joka tekee tuotteista näyttäviä ja antaa niille omalaatuisen leiman. Tuotteissa näkyvät myös pienet oivallukset, jotka tekevät tuotteista KAKSITVÅn. Tuotteet ovat rentoja ja mukaansatempaavia.

Asusteita

Mallistoja on esitelty ulkomaisilla muotimessuilla vuodesta 2008. KAKSITVÅlla on ollut kunnia tulla valituksi Kööpenhaminan CPH-Vision, Pariisin Who´s Next? sekä Berliinin Bread & Butter -messuille.

Double trouble forever!

KAKSITVÅ, Kasarmikatu 36 (studio), 00130 Helsinki, +358 4050 86856, info(at)kaksitva.com.

Kilpailu on päättynyt.

24.3.2010 klo 6:00

Kirjoita kommentti! (1 kommenttia)

”Tuutikki” (vierailija) 24.3.2010 08.42

Tosi kiva idea, tehdä virkkaamalla koruja :) Ovat erittäin kauniita luomuksia.

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

SEURAA MEITÄ!

FacebookInstagramPinterestTwitterRSS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kerran viikossa sähköpostiisi uusimmat artikkelimme, testimme ja kilpailumme.
 


 

YHTEISTYÖSSÄ

  • Voita syystakki!

  • knorr

  • hillot

TYYLIÄ

Style

KESKUSTELUISSA