Anna & Ellit

EmediateAd

Noolan on eettisten valintojen ja ajattoman kauneuden merkki

NoolanEsteettisestä ajattomuudesta ja suomalaisesta luonnosta ammentava kotimainen perheyritys Noolan tarjoaa tyylikkäillä ja kestävillä vaatteillaan vaihtoehdon jatkuvaan vaatekaapin uusimiseen ja kuluttamiseen.

Sana noolan on alueellinen murresana, joka tarkoittaa pohjoistuulta. Vuoden 2010 kulttuuriministerin antaman Suomi-palkinnon saanut vaatesuunnittelija Marja Rak kuvailee mallistoaan näin:

”Noolan on toimiva ja esteettinen lifestyle-mallisto, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua ja luomaan kestävän kehityksen kulutustottumuksia. Noolan on vaihtoehto nykyiselle tuhlaavalle trendiajattelulle, joka vaatii jatkuvaa kuluttamista ja vaatekaapin uusimista.”

Noolan on saanut tunnustusta myös Suomi-palkinnon ohella: yritys on saanut vuoden 2010 Taito-palkinnon ja vuonna 2008 Taideteollisuuden Laatumerkin.

”Noolan is the roughness of the finnish landscape, the high skies, beaches whipped by wind, the morning dew, the open fields, a scent of tar, seaweed, autumn storms, snow and the four seasons…”

Nelli ja Luna

Noolanin kevät- ja kesämallisto 2011 koostuu perinteisesti pellavasta ja malliston värimaailma on harmoninen. Mallisto koostuu kuudesta luonnon helmasta löytyvästä väristä: valkoisesta, kitistä, hiekasta, ruskeasta, harmaasta ja mustasta. Selkeys ja ajattomuus ovat koko malliston lähtökohtia ja tuotteet valmistetaan kotimaisena laatutyönä.

Noolanin kokovalikoimasta löytyy jokaiselle suomalaisnaiselle omansa, sillä vaatteita valmistetaan koot 3XS - 5XL.

Noolan catwalkilla

Vaatesuunnittelija Marja Rak ja hänen miehensä Jonas Rak perustivat Noolanin vuonna 2000. Noolanin laadukkaat vaatteet valmistetaan luonnonmateriaaleista, jotka ovat paitsi ihanan tuntuisia myös hyväksi ihmiskeholle. Eettinen kestävyys ja luonnon vähäinen kuormittaminen ovat Noolanin kulmakiviä. Pelkistetty muotokieli takaa, että vaatteet palvelevat käyttäjäänsä useita vuosia. Hillitty, luontoa mukaileva väriskaala tekee osaltaan malliston vaatteista kauniita ja ajassa kestäviä.

Lue lisää Noolanin kotisivuilta!

Kilpailu on päättynyt.

21.3.2011 klo 0:00

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

SEURAA MEITÄ!

FacebookInstagramPinterestTwitterRSS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kerran viikossa sähköpostiisi uusimmat artikkelimme, testimme ja kilpailumme.
 


 

YHTEISTYÖSSÄ

  • Voita syystakki!

  • hillot

  • Fasetti

TYYLIÄ

Style

KESKUSTELUISSA