Anna & Ellit

EmediateAd

Roxie — Muotia suoraan Lontoon catwalkeilta

Raikas, värikäs ja nuorekas ovat ne sanat, jotka tulevat ensimmäisenä vaateliike Roxiesta mieleen. Kun Susanna Saarikko avasi Roxien ovet Kalevankatu 25:een marraskuussa 2011, muotifriikin pitkäaikainen unelma toteutui viimein.


Kuvan mekot: 39,95-44,95 €

Täydellinen muotiparatiisi

Susanna halusi yhdistää inspiroivan myymälän, persoonallisen verkkokaupan, muodikkaat ja ainutlaatuiset, mutta silti edulliset tuotteet sekä laadukkaan asiakaspalvelun: Tarjota siis asiakkaille täydellisen muotiparatiisin.

-  Mielestäni markkinoilta puuttui liike, jossa yhdistyy suurten vaateketjujen ja pienten putiikkien parhaat puolet.  

Niinpä Susanna perusti monen vuoden suunnittelun jälkeen Roxien. Verkkokauppa Roxie.fi aukesi helmikuussa 2012.

Vain tavallisia malleja

Kaikki Roxien verkkokaupassa myytävät tuotteet kuvataan persoonallisten, tavallisten ihmisten yllä.

- Halusimme käyttää erikokoisia ja -pituisia malleja, jotta kuluttajat pystyisivät samaistumaan heihin helpommin. Nyt meneillään olevassa kampanjassa malleinamme on muotiblaggareita, kuten ocJulian Julia, P.S i love fashionin Linda, Yummyn Jenni ja Alexa Dagmar.


Mekko 39,95 €

Sopivan harvinaista

Susanna kuvailee Roxien olevan kauppa, josta kuka tahansa sellainen nuori nainen löytää persoonallista ja ainutlaatuista päällepantavaa, joka ei halua, että jokaisella vastaantulijalla on samat vaatteet kuin itsellä.

 - Roxie tarjoaa kuuminta muotia suoraan Lontoon catwalkeilta ja kaduilta niin arkeen kuin juhlaankin. Pyrimme kasvattamaan brändivalikoimaamme koko ajan; tällä hetkellä valikoimassamme on muun muassa pari Topshopin brändia, kuten Love ja Cutie. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Glamorous, Maggie + Me, Reverse ja Indulgence Fashions.

- Syksyllä on tiedossa uusien brändien lisäksi laukkuja ja mahdollisesti myös kenkiä. Edullinen, mutta selektiivinen linja tulee jatkumaan asusteissakin, Susanna lupaa.

Roxie toimittaa tällä hetkellä nettitilauksia vain Suomeen, mutta Susannan tarkoitus on laajentaa toimitusaluetta lähitulevaisuudessa myös ulkomaille.

Katso myös: Roxie    

Osallistu arvontaan!

Jätä alle yhteystietosi ja tykkää Elleistä Facebookissa, niin osallistut 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Lahjakortin voi käyttää joko Roxien myymälässä tai verkkokaupassa.

Kilpailu päättyy 25.6. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.   

Teksti: Pinja Kääriäinen
Kuvat: Roxie

Kilpailu on päättynyt.

18.6.2012 klo 11:00

Kirjoita kommentti! (1 kommenttia)

nainen58 (vierailija) 28.6.2012 18.45

Hienoa että vaatteita kuvataan myös tavallisten naisten yllä. Kauniilta näyttävät.Näin vaatteen pystyy kuvittelemaan myös itsensä yllä, yleensä kun aina vaatteet kuvataan langanlaihojen mallien yllä.

Kirjaudu sisään

Tai kommentoi vierailijana

HUOM! Rekisteröitymällä käyttäjäksi varaat itsellesi pysyvän nimimerkin!

SEURAA MEITÄ!

FacebookInstagramPinterestTwitterRSS

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kerran viikossa sähköpostiisi uusimmat artikkelimme, testimme ja kilpailumme.
 


 

YHTEISTYÖSSÄ

  • Voita syystakki!

  • knorr

  • hillot

TYYLIÄ

Style

KESKUSTELUISSA